istifa etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Araban İlçe Başkanı İstifa Etti

28 Nisan 2024
25 Ekim 2017’de başlayan hikayenin mimari Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongre'sinde delegelerin oy çoğunluğuyla Müsavat Dervişoğlu yeni dönem İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçildi.İyi Parti 5.Olaganüstü Kong..
Politika

Ak Parti Gaziantep’te istifa şoku

10 Mart 2024
Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin istifa etti. Çetin yaptığı açıklamada, Gaziantep'e hizmet etme şansı veren Cunmhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat Başkanına teşekkür ederek, kendisi hakkında yürütülen çirkin kampanyadan dolayı ai..
Gündem

Beklenen İstifa Geldi

2 Şubat 2024
AK Parti Gaziantep’te Bir İstifa Daha! O İlçe Başkanı da İstifa Etti Edinilen bilgilere göre İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın istifasının ardından AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Kasney'in görevinden istifa ettiği öğrenildi. D..
Politika

İyi Parti’de İstifa

31 Ekim 2023
İYİ Parti Gaziantep Teşkilatı’nda peş peşe yaşanan istifaların ardından İl Başkanı Mehmet Başaran da istifa etti.  Son kongreden sonra suların durulmadığı İYİ Parti Gaziantep teşkilatında istifalar hız kesmedi. Son genel seçimin ardından i..
Politika

MHP Gaziantep İl Başkanı Çıkmaz istifa etti

20 Ağustos 2023
MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, görevinden istifa ettiğini duyurdu. MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, görevinden istifa ettiği duyurdu. Çıkmaz, istifa açıklamasında, “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in takdirleriyle 3..
Gündem

Kızılay Başkanı Kınık İstifa Etti

12 Mayıs 2023
6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından skandallarla gündeme gelen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık, görevinden istifa etti. Kınık, bugüne kadar istifa çağrılarına kulak tıkamıştı. Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından çadır ve kan..
Politika

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Özkeçeci istifa ediyor

5 Şubat 2023
Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin milletvekili adayı olabilmek için istifa edeceği belirtildi. Özkeçeci’nin büyük bir sürpriz olmazsa, istifa kararını açıklayacağı gelen haberler arasında. Eyüp Özkeçeci'nin bir süredir milletvekili aday..
Politika

Özkeçeci: Görevimin Başındayım

28 Aralık 2022
Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda en uzun süre görev yapan isim olan ve birçok kritik seçimde Gaziantep oy oranlarını Türkiye ortalamasının üzerinde tutmayı başaran Eyüp Özkeçeci, son günlerde gündeme getirilen milletvekilliği adaylığı k..
Politika

İYİ Partili Hocaoğlu, neden istifa etti?

14 Ekim 2021
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile İl Başkanlığı Görevinden istifa ettiğini açıkladı.İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile İl Başkanlığı Görevi..
Politika

Gaziantep’te istifa depremi

29 Ocak 2021
Vatan Partisi’nin önde gelen isimlerinden Mehmet Bedri Gültekin’in istifasının ardından partide istifa depremi yaşanıyor. Gaziantep’te partinin il başkanıyla beraber 41 üyesi, yayımladıkları bir bildiriyle istifa etti.Vatan Partisi’nin ..
Eğitim

Gaziantep Üniversitesi’nde şaşırtan istifa

11 Aralık 2020
Gaziantep Üniversitesi’nde şaşırtan istifa.Gaziantep Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Arif Özaydın’ın danışmanı Zaim Başaslan görevinden istifa etti.Sosyal medya hesabı twitterda yapmış  olduğu açıklamayla istifa ettiğini açıklayan ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...