İslam alemi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Çıkmaz: “Bayramlar bizi biz yapan müstesna günlerdir”

14 Haziran 2024
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayüarak “Bayramlar bizi biz yapan müstesna günlerdir” dedi."Savaşların sona erm..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Ramazan Bayramı’nı Kutladı

8 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.Başkan Mehmet Tahmazoğlu, bayramların insanları birbirine yak..
Gündem

“Bayram Kardeşlik, Kurban İse Yakınlaşmaktır”

27 Haziran 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Gaziantep ve Oğuzeli halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Bayram kardeşlik, kurban ise yakınla..
Gündem

Bayramlar; milli ve manevi duygularımızı canlı tutan müstesna günlerdir.

26 Haziran 2023
AK PARTİ GAZİANTEP İL BAŞKANI ERTUĞRUL TEYMUR’DAN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJIPaylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı Kurban Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bilindiği üzere Bayramlar; milli ve manevi duygular..
Gündem

Bayramlar sevgiye, barışa ve kardeşliğe açılan kapılardır

24 Haziran 2023
Başkan Kadooğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı:"Bayramlar sevgiye, barışa ve kardeşliğe açılan kapılardır"Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Kurban Bayramı do..
Gündem

Kurban Bayramı kardeşliktir, paylaşmaktır

23 Haziran 2023
Başkan Abidin Kaplan'dan Kurban Bayramı mesajı:"Kurban Bayramı kardeşliktir, paylaşmaktır"Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Abidin Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Sevginin, barışın, ka..
Eğitim

Kurban Bayramı, Dayanışmanın En Büyük Örneği

7 Temmuz 2022
Kurban Bayramı, dayanışmanın en büyük örneği  Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...