İndirim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Fatma Şahin’den Öğretmen Ve Öğrencilere Müjde

9 Eylül 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir öğretmenden gelen, toplu taşımanın öğrenci ve öğretmenler arasında yaygınlaştırılması amacıyla indirim talebini hayata geçirdi. Okulun ilk gününden itibaren öğretmenler ve öğrenciler,..
Gündem

Benzine İndirim Geliyor

30 Ağustos 2023
Benzin ve motorinde indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyorken Brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe deva..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir, Ekmek Fiyatlarında İndirime Gitti

19 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bünyesinde hizmet veren Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nde (HAYDİ) satışı yapılan ekmeklerin fiyatında indirime gidildi.İlk olarak 12 Eylül 2022 tarihinde satışa başlayan ve vatandaşın d..
Ekonomi

İnşaatçılara indirim müjdesi

6 Ocak 2022
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği(GAİMDER)’i ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, inşaat sektör temsilcilerinin taleplerine jet hızıyla çözüm üretti. Şahin, sektörün Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren maliye..
Ekonomi

MHP Gaziantep’te indirim için sahaya indi

26 Aralık 2021
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine Gaziantep il ve ilçe teşkilatları sahaya inerek ‘Devletimin Yanındayım’ kampanyası kapsamında esnafa indirim yapmaları çağrısında bulunuyor. MHP Gaziantep İl..
Sağlık

Gazetecilere yüzde 40 indirim imkanı

11 Aralık 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile MMT Amerikan Hastanesi arasında özel bir indirim protokolü imzalandı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin üyeleri ile birinci derecedeki yakınları Özel MMT Amerikan Hastanesi’nden yüzde 40'ı bulan indirimle..
Ekonomi

CHP milletvekili İrfan Kaplan: KDV indirimleri ertelenmeli

25 Şubat 2021
CHP milletvekili İrfan Kaplan: KDV indirimleri ertelenmeli CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep Ticaret Odası’nın raporundaki önemli noktalara d..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...