ilaç etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Öğretmenin görevine son verildi

7 Aralık 2023
Gaziantep'te bir şahıs, babası adına ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan ve daha sonra adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şah..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Kurban Satış Ve Kesim Yerlerinde İlaçlama Çalışmalarına Başladı

7 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerlerinde haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.Bayramın yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte kurban pazarları ve kesim yerlerinde hava şa..
Sağlık

İrfan Kaplan: Eczanelerde ilaç yok

31 Ocak 2022
CHP Gaziantep Milletvekili, Eczacı İrfan Kaplan, Türkiye’de yaşanan ilaca erişim, ilaç yokluğu ve bin kaleme yakın ilacın muadilinin dahi bulunmaması ve ilaç sektöründeki sorunların araştırılması için TBMM’ye beraberinde 28 Milletvekili imz..
Sağlık

İrfan Kaplan’dan ‘ilaç’ tepkisi

4 Ekim 2021
İrfan Kaplan'dan 'ilaç' tepkisiCHP Gaziantep Milletvekili Eczacı İrfan Kaplan, SGK’nın yaygın kullanılan 52 ilacı geri ödeme listesinden çıkartmasıyla ilgili TBMM’ye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle soru önergesi v..
Sağlık

Ramazanda ilaç kullananlar dikkat

13 Nisan 2021
Ramazanda ilaç kullananlar dikkat Özel MMT Amerikan Hastanesi Dâhiliye Uzmanı Dr. Seda Ünsal, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç tutmak isteyen ancak ilaç kullanmakta olan hastaların dikka..
Sağlık

Yanlış doz ilaç kullanımını önleyen buluş

7 Ocak 2021
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Semra Çelikli ve Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Anestezi Program Sorumlusu Öğr. Gör. Mehtap Buğdaycı tarafından birlikte geliştirilen “Görsel İlaç Taşı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...