İhracat etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Venezuela Heyetini GAİB’de Ağırladı

6 Mayıs 2024
Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Terán ve beraberindeki heyet; Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti. Görüşmelerde Venezuela..
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Ekonomi

Ünverdi Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Degerlendirdi

3 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk 4 ayında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,9 oranında artışla 3 milyar 238 milyon 454 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Zorluklarının a..
Ekonomi

GAİB Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Açıkladı

3 Mayıs 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Nisan ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Rakamları değerlendiren GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “9 günlük bayram tatilinden kaynaklı dış ticarette gerilemenin yaşandığı Nisan ayında Bölge ihraca..
Gündem

Başkan Kadooğlu ve Yönetiminden Başkan Şahin’e Ziyaret

30 Nisan 2024
"Gaziantep akıllı tarıma geçiyor"Kadooğlu: Akıllı Tarım Projelerini Çok ÖnemsiyoruzGaziantep Dünyanın Gıda Üretim MerkeziTarım Alanında Devrim Gibi Yenilikler GeliyorGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve ..
Ekonomi

Tekstil Sektörünün Brüksel Çıkarması

18 Nisan 2024
ekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve beraberindeki heyet Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu (WCEF) 2024 etkinliğine katıldı.Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Baş..
Ekonomi

Güneydoğu’nun 3 aylık hububat ihracatı 836,5 milyon dolar

16 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk çeyrekte ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, Ocak-Mart arası dönemde ihracatını yüzde 10 artırarak 836,5 milyon dolara taşıdı. Bölgenin temel gıda ürünleri arasında ma..
Ekonomi

Güneydoğu’nun 2 aylık hububat ihracatı 560 milyon dolar

19 Mart 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde 2023’ün ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, yılın ilk 2 ayında ihracatını yüzde 19,5 artırarak 560 milyon dolara taşıdı. Buğday unu, makarna, bitkisel yağlar ile şeker ve ..
Ekonomi

Gaziantep’ten 2 Ayda 1,6 Milyar Dolar İhracat

3 Mart 2024
Gaziantep, şubat ayı ihracat rakamlarına göre 863 milyon 583 bin dolar ihracat gerçekleştirerek 2 ayda 1,6 milyar dolar ihracatı aştı.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan şubat ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Ga..
Ekonomi

GAİB Şubat Ayı İhracat Rakamlarını Açıkladı

3 Mart 2024
Kileci “Bu rakamlar Bölge ihracatçımızın çalışkanlığını gözler önüne seriyor.” dedi. Şubat ayı ihracat rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin katılımları ile Adıyaman’da açıklandı. Güneydoğu Anado..
Ekonomi

Gaziantepli Halı İhracatçılarının Yeni Rotası Hindistan

24 Şubat 2024
Gaziantepli halı ihracatçıları bu kez dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan’ı hedef pazar olarak belirleyerek 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında bu ülkeye yönelik Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti düzenliyor. Dünya genelinden..
Ekonomi

EXPORT Akademi Programı Düzenlendi

7 Şubat 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde e-ihracat ekosisteminde yer alan paydaşları bir araya getiren etkinlik GAİB Hizmet Binasında düzenlendi.Ticaret Bakanlığı ve UPS tarafından ihracat potansiyeli taşıyan başta kadın ve genç girişimciler olma..
Ekonomi

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “Deprem sonrası başarılı bir sınav verdik”

6 Şubat 2024
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde yayımladığı anma mesajında, "Depremden sonra tüm araç-gereç, bina, personel gibi tüm imkanlarımızı milletimizin hizmetine sunduk. Gaziantep OSB, dep..
Ekonomi

17 Ocak 2024
Güneydoğu'nun 2023 yılı temel gıda ihracatı 3,8 milyar dolarMakarna, buğday unu, bitkisel yağlar, bisküvi ve kakaolu mamuller gibi temel gıda ürünleri içeren hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar sektöründe Türkiye'nin en fazla ihracat ya..
Gündem

GAİB 2023 Yılı İhracat Rakamlarını Açıkladı

2 Ocak 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı.GAİB’den yapılan yazılı açıklamada bölgenin Aralık ayı ihracatı bir önceki yılın aynı ayına göre %1,4’lük artışla 1,1 milyar dolar olurken, Gaziantep’in ihrac..
Ekonomi

GTO’da Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

28 Aralık 2023
TEYMUR: 2024 yılında tüm zorlukları geride bırakmayı diliyoruz ÖZDURAK: İhtiyacımız olan kalkınma Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve..
Ekonomi

SANKO Holding’e Asırlık Firma Ödülü Verildi

12 Aralık 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreninde SANKO Holding’e “Asırlık Firma”, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında giren 4 SANKO şirketine de başarı plaketi takdim edildi.Hazine ve ..
Ekonomi

Gaziantep’ten En Yüksek Kasım Ayı İhracatı

2 Aralık 2023
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), bölgenin Kasım ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Bölge ihracatı bir önceki yılın aynı ayına göre %4,3 oranında artarak 1 Milyar 145 Milyon 339 Bin Dolar olarak gerçekleşti. Bölgenin ihracat üss..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...