hokey takımı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Avrupa’nın En İyisi Gaziantep Polisgücü

26 Şubat 2024
Euro Hokey Avrupa Şampiyonasında harikalar yaratan Gaziantep Polisgücü, Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu. Alanya’da katıldığı Avrupa şampiyonasında yeni bir tarih yazan Gaziantep Polisgücü Kadın hokey takımı Avrupa ikincisi oldu.Bi..
Spor

Viyana’da hokey heyecanı başlıyor

15 Şubat 2024
Polisgücü, ilk maçında Alman Harvestehuder THC ile karşılaşacakAvrupa'nın en güçlü 10 takımının bulunduğu Avrupa Kulüpler Şampiyonası-Erkekler EuroHockey Club Cup-Men 15-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Viyana'da gerçekleştirilecek. V..
Spor

Küçük Kaplanlar ve Sultanlar Namağlup Unvanla Şampiyon

13 Şubat 2024
6 Şubat asrın felaketinde şehit olanların anısına Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin koordine ettiği spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gaziantep Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisg..
Spor

Avrupa’nın En İyi Sporcusu ve Avrupa Gol Kraliçesi Polisgücü’nden

10 Ağustos 2023
THF Kadın Milli Takımı katıldığı C3 Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonluk kupasını Türkiye’ye kazandırırken milli takımda yer alan 6 sporcunun Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcusu olması dikkat çekti. Diğer taraftan Polisgücü Sporc..
Gündem

Emniyet Müdürü Başbuğ; Gaziantep Polisgücü’ne Veda Etti

10 Ağustos 2023
Türkiye’nin uluslararası alandaki en önemli temsilcilerinden birisi olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale’ye atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ile bir araya geldi. Desteklerinden dolayı Ba..
Spor

Gaziantep Polisgücü Süper Lig Birinci Etabı Lider Tamamladı

18 Aralık 2022
Muğla’da gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları tamamlandı. Birinci etabı ligin en güçlü takımlarından birisi olan Selçuklu Belediye Spor Erkek Hokey Takımını 7-4’lük farklı bir skorla yenerek birinci eta..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...