Hizmet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

“10 Yılın Her Anını Hizmete Dönüştürdük”

4 Nisan 2024
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç veda mesajı yayımladı.Başkan Kılıç yayımladığı veda mesajında “2014 yılında Yüce Rabbimin takdiri, sizlerin desteği v..
Sağlık

Beytullah Şahin’den Gaziantep Şehir Hastanesi Açıklaması

26 Mart 2024
Gaziantep şehir hastanesi Sağlık alanında da önemli bir konuma sahip olan Gaziantep, son yıllarda modern sağlık altyapısıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu dikkate değer gelişmelerden biri de Gaziantep Şehir Hastanesi'nin hizmete gi..
Gündem

Aydın: “Gördük Ki Çok Büyük Eserlere, Hizmetlere İmza Atılmış”  

29 Eylül 2022
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Milletvekili Aydın, “Gerçe..
Yerel Yönetimler

Muhtarlardan Başkan Fadıloğlu’na Hizmet Teşekkürü

5 Eylül 2022
Şehitkamil ilçesine bağlı Aşağı Arıl ve Yukarı Arıl Mahallelerinde yapılan sosyal tesis, kilitli parke taşı çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarları Ali Rıza Karakuş ve Emir Mustafa Ekici, Şehitkamil Belediye..
Yerel Yönetimler

İşimiz Hizmet Sevdamız Oğuzeli

1 Eylül 2022
Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Oğuzeli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Hüseyin – Havva Akaslan Sosyal Tesisinin açılışı Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan ve protokol ü..
Sağlık

Astım Tedavisinde Kişiye Özgü Tedavi Yöntemi

22 Ağustos 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi değer katan sağlık hizmeti ve yan dal branşları ile hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji ve İmmunolo..
Gündem

Ak Parti Gaziantep Hız Kesmeden Çalışmalarına Devam Ediyor

9 Ağustos 2022
AK Parti Gaziantep çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup ÖZKEÇECİ başkanlığında;  Milletvekilleri Ahmet UZER, Mehmet ERDOĞAN, Nejat KOÇER, Derya BAKBAK, Ali ŞAHİN, Mehmet Sait KİRAZOĞLU, Müslüm Y..
Ekonomi

Gaziantep’te 13 Sağlık Yatırımı Hizmete Alındı

1 Ağustos 2022
Bu yıl yatırımı tamamlanan 13 sağlık kuruluşu Gazianteplilerin hizmetine girdi.Nizip Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, İslahiye Cevdetpaşa Göçmen Sağlığı Merkezi, Şehitkamil Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezi, Şehitkamil Gazikent Burak Maha..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi yeni bir hizmet daha sundu

6 Mart 2021
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nden yeni bir hizmet SANKO Üniversitesi Hastanesi Fizyoterapistlerinden Selver Seval Soğan, idrar ve gaita kaçırmanın bireylerin yaşantılarına ve sosyal aktivitelerine önemli ölçüde sınır k..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’ne tam not

17 Ocak 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, AK Parti İl ve Şahinbey İlçe Başkanı,  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ilçeyi değiştiren projelerini yerinde gezerek incelemelerde bulundular.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğl..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi’nin projeleri hayran bıraktı

11 Ocak 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl ve İlçe Başkanı, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışma ve projelerle ilgili brifing aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, önce yürütülen çalışmalar..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den bir park daha

6 Ocak 2021
Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’nde yapılacak olan yeni parkın yer düzenleme ve yol açma çalışmalarına başlanıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yol açma ve park yeri düzenleme çalışmalarını yerinde in..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Belediyesi’ne övgü

30 Aralık 2020
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçede yürütülen projeleri ve çalışmaları yerinde inc..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...