Hilmi Teymur etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GTO Başkanları Çocuk Bayramı’nı Kutladı

24 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yay..
Gündem

“Toplumların en büyük zenginliği sevgi ve hoşgörüdür”

9 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.Mesajlarında; bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığı, küs..
Gündem

15 Temmuz 2023
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur yayımladıklar..
Gündem

GTO’Son Toplantı Ve Son Çağrı

29 Aralık 2022
TEYMUR: Tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başaracağız YILDIRIM: Asgari ücret üzerindeki vergi ve prim yükü azaltılmalı Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) aralık ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yön..
Ekonomi

GTO’da Seçim Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı 

22 Eylül 2022
TEYMUR: Çok gururluyumYILDIRIM: 53 ayı başarıyla geride bıraktıkGaziantep Ticaret Odasının (GTO) eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kuru..
Gündem

GTO’da Seçim Tarihi Belli Oldu

1 Eylül 2022
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) ağustos ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Meclis toplantısının ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...