hekim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir SANKO Hastanesi’nde Göreve Başladı

6 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosuna Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir de katıldı.Uzm. Dr. Demir, 1982 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi..
Gündem

Göçer: Hastanelerdeki yoğunluk mağduriyetlere neden oluyor

14 Temmuz 2023
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: Hastanelerdeki yoğunluk mağduriyetlere neden oluyorHÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gördüğü gerekçesiyle Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastan..
Çevre

Gönüllü Veterinerler’den CAHİDE’ye destek

27 Aralık 2022
Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Derneği, CAHİDE Derneği’ne destek olmak için Gaziantep’e gelerek, 2 gün boyunca barınakta bulunan 100 köpeğe kısırlaştırma operasyonu yapıp, çip taktı. Gönüllü Veteriner Hekimler ve Teknikerler Der..
Sağlık

Kilis Tabibler Odası:Artık Yeter

21 Eylül 2022
Biz işyeri hekimlerinin ücretleri tarihimizin en düşük seviyesine geriledi. Çalışma şartlarımız olağanüstü ağırlaştı ve iş güvencemiz ortadan kalktı. Maaşlarımız düzenli ödenmiyor. SGK primlerimiz OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri) şirk..
Sağlık

Uzman Dr. Metin Karçin Medical Park Hastanesinde Kabule Başladı

12 Nisan 2022
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Metin Karçin Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde.Medical Park Gaziantep Hastanesi bölgeye kazandırdığı erişkin ve çocuk yan dal branşlarıyla bölgede öncü olmaya devam ediyor.Bu bağlamda; Çocu..
Sağlık

Hekimlerimize can borcumuz ödenmez

11 Mart 2022
Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, “Hekimlere can borcumuz ödenmez” dedi.SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri de olan Dr. Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla..
Sağlık

19 yıldır tedavi olduğu hekimini unutmadı

25 Şubat 2021
19 yıldır tedavi olduğu hekimini unutmadı   19 Yaşındaki Fuat Altaş, Medical Park Gaziantep Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirurji) Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel tarafından, 45 gü..
Gündem

Medical Park Gaziantep Hastanesi, uzman hekim kadrosunu güçlendiriyor

11 Ocak 2021
Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Karasu, Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Bölge halkının ihtiyaçlarını karşıl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...