hayvan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “SICAK HAVALAR HAYVANLARIDA OLUMSUZ ETKİLİYOR”

29 Temmuz 2023
Son yılların en sıcak döneminin yaşandığı Gaziantep’te Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara çağrıda bulunarak; sokak hayvanları için bir kap su bırakmalarını istedi.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sıc..
Yerel Yönetimler

Doğal Yaşam Park 108 hayvana yuva oldu

28 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Doğal Yaşam Parkı, kaçak yollarla ülkeye sokulmak istenirken ele geçirilen aralarında piton yılanı, Çin su ejderi, papağan ve makak maymunun da bulunduğu 108 hayvana yuva oldu.İstanbul Milli Pa..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Dev Operasyon

22 Eylül 2022
Gaziantep Jandarmadan Hayvan Sahiplerini 5.100.000 tl Dolandıran Çeteye Dev OperasyonGaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kendilerini çiftlik sahibi emekli memur olarak tanıtıp, büyükbaş ve küçükbaş hayvan satın almak üzere anlaştıklar..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’teki hayvan yetiştiricilerine dev destek

1 Şubat 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından il genelindeki hayvan yetiştiricilerinin büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına yapılacak tüm aşıların uygulama ücretleri ve aşılama çalışmaları ücretsiz yapılacak. Maliyeti 2,8 milyonu bulacak bu..
Yurt Haber

Yaralanan karaca tedavi altında

31 Ocak 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), köpek saldırısı nedeniyle yaralanan karacayı tedavi altına aldı. İslahiye ilçesinde köpeklerin saldırısı sonucu yaralan..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’den hayvan yetiştiricilerine destek

11 Ocak 2022
Şahinbey Belediyesi üretimin artması için beş yıldan bu yana çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine verilen desteğe bir yenisini daha ekleyerek 8.000 ton hayvan yemi desteği için protokol imzaladı. ..
Gündem

Hayvan Koruma Kurulu toplandı

13 Ekim 2021
Gaziantep İl Hayvan Koruma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mustafa Gözel'in sunumuyla başlayan toplantı, ilgili kurum temsilcilerinin yaptıkları çalışmalar hakkında kurul üyelerini bilgilendirmel..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden hayvan yetiştiricilerine süt sağım makinası

1 Haziran 2021
Şahinbey Belediyesi’nden hayvan yetiştiricilerine süt sağım makinasıÇiftçilerin ve hayvan yetiştiricilerinin ülke ekonomisine katkılarını arttırmak için birçok alanda önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, Güneydoğu Anadolu Proj..
Yerel Yönetimler

Hayvan yetiştiricilerinin yüzü Şahinbey Belediyesi ile gülüyor

11 Mart 2021
Hayvan yetiştiricilerinin yüzü Şahinbey Belediyesi ile gülüyor Daha önce hayvan yetiştiricilerine 2.567 küçükbaş hayvan desteğinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu desteğini arttırarak, 199 küçükb..
Gündem

Vicdansızlar kürkleri için hayvanları katletmiş!

23 Şubat 2021
Vicdansızlar kürkleri için hayvanları katletmiş!Gaziantep’te kovalamaca sonucu yakalanan bir araçta çok sayıda hayvan kürkü ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldürüyor

12 Ocak 2021
Şahinbey Belediyesi 10.000 tonluk yem dağıtımına Almalı Köyü’nde devam ederken, girdilerin yükseldiği dönemde verilen bu destek çiftçinin yüzünü güldürdüDaha önce de çiftçiye, yem, buğday, arpa, mercimek tohumu, zeytin-fıstık fidanı gib..
Yerel Yönetimler

Küçükbaş hayvan dağıtımı başladı

12 Ocak 2021
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye,  Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Müdürlüğü ve Gaziantep İl Tarım Orman Müdürlüğü iş birliğinde “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” Projesi kapsamında Almalı Kırsal Ma..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...