Hayırsever etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Vedat Özkeçeci İlkokulu açıldı

20 Ocak 2023
Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Özkeçeci ailesinin destekleri ile yapılan 32 derslikli Vedat Özkeçeci İlkokulu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Gaziantep Valis..
Eğitim

Mustafa Keçeci İlkokulu açıldı

16 Aralık 2022
“ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Keçeci ailesinin destekleri ile yapılan 22 derslikli Mustafa Keçeci İlkokulu düzenlenen törenle açıldı.Açılışa Gaziantep V..
Eğitim

Sevinç Göymen Ortaokulu açıldı

12 Aralık 2022
Gaziantepli hayırseverlerimizce şehrimize kazandırılan okullara bugün bir yenisi daha eklendi. “ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Göymen ailesi tarafından yaptı..
Yerel Yönetimler

Nizip’te 3 açılış birden yapıldı

3 Aralık 2022
Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılında 100 Hayırsever kampanyası kapsamında protokolü imzalanan ve yapımı tamamlanan Maruf Marufoğlu Turizm Otelcilik Okulu ve Uygulama Oteli, Spor Şehri Gaziantep Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Senteti..
Gündem

Dr. Hüseyin Mirkelam Son Yolculuğuna İstanbul’da Uğurlanacak

3 Temmuz 2022
Türkiye’nin yakından tanıdığı, sektöründe gerçekleştirdiği ilklerin yanı sıra hayırseverliğiyle tanınan Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonrası sevenlerini üzdü. Doktor Hüseyin Mirkelam yarın (Pazartesi günü) M..
Gündem

Arabanlı Hayırseverin Mezarlığa Yaptırdığı Caminin Temeli Atıldı

23 Mayıs 2022
Arabanlı bir iş adamı tarafından ilçe mezarlığı içine yaptırılacak Şeyh Mehmet Şahin Camii'nin temeli törenle atıldı.Arabanlı iş adamı tarafından vefat eden babası Şeyh Mehmet Şahin adına yaptırılacak caminin temeli ilçe Kaymakamı Ömer ..
Eğitim

Hayırsever Mediha Aksoy hem okul hem spor salonu yaptıracak

28 Şubat 2022
 Gaziantep Valiliği koordinesinde hayırsever ailelerin destekleriyle devam eden ve okul yapımı için imzalanan protokollere bir yenisi daha eklendi.Şehitkamil İlçesi Özgürlük Mahallesine Hayırsever Mediha Aksoy tarafından 32 der..
Eğitim

Gaziantepli hayırseverlerden 1 milyar TL

2 Aralık 2021
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası başarı ile sonuçlandı.Kampanya kapsamında 122 Hayırsever tarafından; 2.242 derslikli 97 adet okul, 2 spor salonu, 2 kütüphane, 200 kişilik 1 adet pansi..
Eğitim

Gaziantep’e 32 derslikli okul desteği

25 Ekim 2021
Gaziantep Valiliği koordinesinde devam eden, “100. Yılda 100 Hayırsever” kampanyası kapsamında, GENTAŞ Grup ailesi tarafından Şahinbey İlçesi Mavikent Mahallesine 32 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı.Protokol İmza Törenine V..
Eğitim

Hayırsever aile 4-6 yaş müftülük anaokulu yaptırılacak

3 Haziran 2021
Hayırsever aile 4-6 yaş müftülük anaokulu yaptırılacakHayırsever ASOSMER Mermer Plastik ailesi tarafından Gaziantep’e Cami ve 4-6 Yaş Müftülük Anaokulu yaptırılacak. Şehitkâmil İlçesi Belkıs Mahallesi’nde yaptırılacak cami ve anaokulu i..
Gündem

Gaziantep’te hayırsever cami yaptıracak

2 Haziran 2021
Gaziantep'te hayırsever cami yaptıracakHayırsever Asos Mer Mermer Plastik ailesi tarafından Gaziantep’e cami yaptırılacak. Şehitkâmil İlçesi Belkıs Mahallesi’nde yaptırılacak cami için protokol imza töreni düzenlendi.Valilikte düzen..
Eğitim

Hayırsever tarafından 4-6 yaş diyanet anaokulu yaptırılacak

7 Mayıs 2021
Hayırsever tarafından 4-6 yaş diyanet anaokulu yaptırılacakGaziantep’te, hayırsever Necmettin Şimşek tarafından 4-6 yaş Diyanet Anaokulu yaptırılacak. Tahsisi Şahinbey Belediyesince gerçekleştirilecek bir mekânda inşa edilecek anaokulu ..
Eğitim

Hayırsever Hanifi Gürbüz Yavuzeli’ne okul yaptıracak

5 Mayıs 2021
Hayırsever Hanifi Gürbüz Yavuzeli’ne okul yaptıracakGaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyası kapsamında hayırsever Hanifi Gürbüz tarafından Yavuzeli’ne okul yaptırılacak.Yavuzeli İlçesi Sar..
Eğitim

Asım Kökoğlu’ndan eğitime bir destek daha

4 Mayıs 2021
Asım Kökoğlu'ndan eğitime bir destek dahaGaziantep Valiliği koordinasyonunda ilgili kurumlar ve hayırseverler işbirliğinde gerçekleştirilen protokollerle, kentteki eksiklikler tamamlanarak daha yaşanabilir bir Gaziantep için tüm imkânla..
Eğitim

Vefat eden oğlunun adına okul yaptıracak

3 Mayıs 2021
Gaziantep’te, eğitim alanında her gün yeni bir yatırım programa alınırken bu yatırımlardan bir kısmı kamu eliyle bir kısmı da hayırsever destekleri ile gerçekleştiriliyor. Vefat eden oğlu..
Eğitim

Gaziantep’te hayırseverlerden okul öncesi eğitime destek

30 Nisan 2021
Hayırseverlerden okul öncesi eğitime destekGaziantep’te, Gaziantep Modeli ile başlatılan ve şehirle bütünleşen eğitim seferberliğine destekler sürüyor.  Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, hayırseverler ve ilgili kurumlar işbirliğinde ..
Eğitim

Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu hizmete girdi

21 Nisan 2021
Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu hizmete girdiGaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan 100. Yılda 100 Hayırsever kampanyası kapsamında yaptırılan Bülbülzade Yüksel Bayram Anaokulu hizmete alındı.Haskan Şirketler Grubu Yönetim..
Eğitim

Gaziantep’te eğitime hayırseverlerin okul desteği sürüyor

19 Nisan 2021
Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan ‘100. Yılda 100 Hayırsever’ kampanyasına destekler sürüyor. Gaziantep’in kadirşinas hayırse..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...