hasat etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan “ARANAN ŞAHISLAR” Operasyonu

18 Ağustos 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla adli makamların koordinesinde 19 Temmuz 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) destekli icra edilen operasyonlar neticesinde; “U..
Yerel Yönetimler

VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEK

20 Haziran 2023
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, BÖLGE İÇİN EN İYİ BUĞDAY ÇEŞİDİNİ ARAŞTIRIYOR!VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEKGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB), makarnalık ve ekmeklik buğdayda kaliteli ve yüksek v..
Gündem

Hasat mevsiminin en güzel fotoğraf kareleri ödüllendirildi

25 Ocak 2023
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından geleneksel hale getirilen “Gaziantep’te Hasat Mevsimi” temalı ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren eser sahipleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı.Gaziantep topraklarında yetişen zen..
Yerel Yönetimler

Oğuzeli’ne Yakışan Festival

5 Ekim 2022
Oğuzeli festivale hazır. Oğuzeli’nde nar ve kurutmalık festivali başlıyor Oğuzeli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Geleneksel Nar, Yöresel Kurutmalı..
Ekonomi

Araban Ovasında Beyaz Altın Hasadına Başlandı 

12 Eylül 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde beyaz altın olarak bilinen ve 25 bin dönüm alanda ekili bulunan pamuk için ilk hasat başladı.Araban Ovası'nın verimli topraklarında bu yıl 25 bin dönüm alanda ekili bulunan beyaz altın olarak bilinen pamuğu..
Gündem

Sarımsak Diyarının Lezzeti Sarımsak Kebabı

20 Mayıs 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde yetişen ve ünü ülke sınırlarını aşan meşhur Araban sarımsağının yeşil firik hasadının başlamasıyla birlikte lezzetiyle herkesi büyülen sarımsak kebabı vatandaşlar tarafından tüketilmeye başlandı.Arabanlı va..
Yerel Yönetimler

Minik eller sebze hasadı yaptı

24 Temmuz 2021
Minik eller sebze hasadı yaptıGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren Gastronomi ve Tarımsal Eğitim Merkezi’nde Gazi şehrin minik elleri, sebze hasadına katıldı.Çocukların ve gençlerin yaşamına dokunan yönet..
Gündem

Bal hasadı üzdü

5 Haziran 2021
Bal hasadı üzdü Arılar, 2021’in mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havasına kandı. Erkenden uyandılar. Üstüne Libya ve Suudi Arabistan’dan gelen toz bulutları yeni yeni açmakta olan ç..
Yerel Yönetimler

Tahmazoğlu çiftçilerin hasat sevincine ortak oldu

26 Mayıs 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’ne bağlı Kapcağız Köyü’nü ziyaret ederek çiftçinin hasat mutluluğuna ortak oldu. Tahmazoğlu çiftçilerin hasat sevincine ortak ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...