Halit Acar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Başkan Acar: “Dini Bayramlarımız insanlık adına büyük fırsatlar içermektedir”

14 Haziran 2024
DEİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak bayramların milletçe ortak paydamız olduğunu ifade etti ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı Kutladı...
Ekonomi

Halit Acar DEİK Yönetim Kurulu’nda

26 Mayıs 2024
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Olağan Seçimli Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde, DEİK Türkiye-Irak..
Gündem

Acar: “19 Mayıs yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır”

18 Mayıs 2024
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar; “19 Mayıs yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır"Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve ..
Gündem

Başkan Halit Acar’dan Ramazan Bayramı mesajı

8 Nisan 2024
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, bayramların sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği günler olduğunu belirterek, tüm İsl..
Ekonomi

Halit Acar’a Üstün Performans Ödülü

21 Ocak 2024
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulları gerçekleştirildi. Genel Kurulda DEİK Türkiye- Irak İş Konseyi Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Halit Acar yeniden Başkan olarak seçildi. Genel..
Ekonomi

Halit Acar:”Ekonomi yönetimine güveniyoruz”

2 Ocak 2024
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, ekonomi yönetimine güvendiklerini söyledi.Irak’ın Türkiye’nin en fazla ihracat yaptığı ülkeler arasında yer a..
Gündem

Acar:”Bugünkü başarılarımızı dünkü kahramanlara borçluyuz”

25 Aralık 2023
"Bugünkü başarılarımızı dünkü kahramanlara borçluyuz"Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, yayımladığı mesajla Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü kutladı.Dış Ekono..
Gündem

Halit Acar: Atatürk Evrensel Bir Değer

10 Kasım 2023
“Bıraktığı manevi eserleriyle geleceğimize ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz”DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının..
Ekonomi

Irak Türkiye için En İyi Pazarlar Arasında Yer Alıyor

26 Temmuz 2023
2023’ün ilk yarısında Irak’a 5,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildiDış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 2023 yılının ilk yarısında Türkiye genelinden Irak’a toplam 5.6 milyar dolarlık ihr..
Gündem

“Bayramlar milletçe en önemli ortak paydamızdır”

23 Haziran 2023
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar;“Bayramlar milletçe en önemli ortak paydamızdır”İslam aleminin en önemli ortak paydasının bayramlar olduğunu ifade eden DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, Kurban B..
Gündem

Irak’a para transferi ve vize sorunu çözüldü

4 Mayıs 2023
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, iki ülke arasındaki ticarette yaşanan para transferi ve vize sorununu çözdüklerini söyledi. Artık 1 yıla kadar çoklu vize verildiğini belirten Acar, Türkiye il..
Gündem

DEİK Başkanı Halit Acar’ın Bayram Mesajı

19 Nisan 2023
“Ramazan Bayramının bölgemizde yaşanan acıların dinmesine vesile olmasını diliyorum” DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, Ramazan Bayramı nedeniyle ..
Ekonomi

Ticari Diplomasinin Görünür Yüzü

15 Ocak 2023
Ticari Diplomasinin Görünür Yüzü: Halit Acar’ın Başkanı olduğu İş Konseyi Ödüle Layık GörüldüTicaret Bakanı Mehmet Muş’un da katıldığı Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Ticari Diplomasi Ödül Töreni, İstanbul’da gerçekleşti. Ticaret B..
Gündem

Antep Savunması Milli Mücadele Ruhunun En Önemli Göstergesidir

24 Aralık 2022
Antep Savunması Milli Mücadele Ruhunun En Önemli GöstergesidirGaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan DEİK Türkiye Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, “emsalsiz bir mücadelenin yaşandığı bu c..
Ekonomi

Irak’a İhracatta Rekor Üstüne Rekor

14 Aralık 2022
Türkiye’nin uluslararası ticaretteki en önemli partnerlerinden olan Irak’a 2022 yılının on bir aylık sürecinde toplam 12 milyar 604 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini ifade eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Irak ..
Gündem

Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Acar’dan 29 Ekim kutlama mesajı

28 Ekim 2022
“Cumhuriyeti güçlendirerek gelecek nesillere taşımak en büyük hedefimizdir” ..
Gündem

Başkan Halit Acar’dan Zafer Bayramı Mesajı:

29 Ağustos 2022
"30 Ağustos Zaferi ülkemizin övünç kaynağıdır"DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Birinci Dünya Savaşı sonrası işgal edilen vatan toprak..
Gündem

Acar’dan Birlik Beraberlik Çağrısı

14 Temmuz 2022
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Aca..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...