Haber etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Beytullah Şahin’den Gaziantep Şehir Hastanesi Açıklaması

26 Mart 2024
Gaziantep şehir hastanesi Sağlık alanında da önemli bir konuma sahip olan Gaziantep, son yıllarda modern sağlık altyapısıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu dikkate değer gelişmelerden biri de Gaziantep Şehir Hastanesi'nin hizmete gi..
Ekonomi

Gaziantepli Halı İhracatçılarının Yeni Rotası Hindistan

24 Şubat 2024
Gaziantepli halı ihracatçıları bu kez dünyanın en büyük nüfusuna sahip olan Hindistan’ı hedef pazar olarak belirleyerek 25 Şubat-2 Mart 2024 tarihleri arasında bu ülkeye yönelik Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti düzenliyor. Dünya genelinden..
Ekonomi

GSO’da Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

18 Ocak 2024
Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında, Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımı ile gerç..
Politika

Ak Partili Vekillerin Komisyonları Belli Oldu

16 Haziran 2023
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde Gaziantep’ten 8 milletvekili çıkaran AK Parti’den meclise giren milletvekillerinin görev yapacağı uluslararası komisyonlar belli oldu. 14 Mayıs  2023 tarihinde yapılan seçimlerde  Gaziantep’ten 8 ..
Spor

ALGSPOR Sırbistan’a Gitti

15 Ağustos 2022
Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Gaziantep ALG Spor, 1. turda Norveç'in Brann takımıyla 18 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’da  yapacağı maç için İstanbul'dan Sırbistan'a gitti.Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar..
Eğitim

Üniversitelerde Kalite Yönetim Süreçleri

25 Mayıs 2022
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar ile YÖKAK Akademik Uzmanı Doç. Dr. Salih Bardakcı’nın konuşmacı olarak katıldığı, “Üniversitelerde Kalite Yönetim Süreçleri” pane..
Eğitim

HKÜ’da Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı Gerçekleştirildi

29 Nisan 2022
Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı GerçekleştirildiHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araşt..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi İftara Beş Kala Vatandaşın Yanında

12 Nisan 2022
Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için ‘İftara 5 Kala’ projesi ile şehrin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.Şahinbey Belediyesi iftara evine yetişemeyip, tr..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

31 Mart 2022
Şahinbey Belediyesi paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayında günlük 10.000 kişiye iftar yemeği verecek. Şahinbey İlçesi’nde sosyal yardımlarını vatandaş..
Dünya

Sanko Üniversitesi Eurodesk Temas Noktası

30 Mart 2022
SANKO, Gaziantep'te Eurodesk Temas Noktası Olmaya Hak Kazanan Tek Üniversite Oldu.  Bilim, eğitim ve sağlık hizmetinde fark oluşturan SANKO Üniversitesi, 2021 y..
Çevre

Büyükşehirin Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi Ödül Aldı

28 Mart 2022
 TESİS, İLHAM VEREN 39 KAMU PROJESİYLE YARIŞTI Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı “Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi”, Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDe..
Eğitim

Büyükşehir Kütüphane Haftasını Kutluyor

28 Mart 2022
 Yazar Murat Moroğlu tecrübesini paylaştı  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 58’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmen Semi..
Medya

Fadıloğlu: Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı

23 Temmuz 2021
Fadıloğlu: Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...