Güneydoğu etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Şehir Hastanesi Güneydoğu Bölgesindeki Obeziteyi Azaltmayı Hedefliyor

2 Mayıs 2024
Gaziantep Şehir Hastanesinde açılan merkez ile Güneydoğu bölgesinin obezite hastalığıyla mücadelesi hedefleniyor Gaziantep Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar: - "Obezite hastalığı yandaş hastalıkları beraberinde geti..
Ekonomi

İhracatçılar Dönüş Yolunda Sorun Yaşadı

20 Ekim 2022
SIAL Paris 2022 fuarına katılan Gaziantepli ihracatçılar dönüş yolunda THY uçağında büyük  sorunlar yaşadı. Paris’ten rötarlı kalkan uçak İstanbul  Havalimanına indiğinde ihracatçılar ikinci şoku yaşayarak TK2220 sefer sayılı uçakta pilot ş..
Ekonomi

Avrupa’nın kuru meyvesi Güneydoğu’dan

14 Ekim 2022
Kuru meyve ihracatçıları Paris yolcusu102 ülkeye 231 milyon 881 bin dolarlık dolarlık kuru meyve ihracatıAvrupa’nın kuru meyvesi Güneydoğu’danGüneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mam..
Ekonomi

Gaziantep Son Çeyreğe 7,7 Milyar Dolarlık İhracatla Girdi 

4 Ekim 2022
Yıldırım: Üyelerimizi en güçlü şekilde destekleyeceğizGaziantep eylül ayında 957 milyon 127 bin dolarlık ihracat gerçekleştirerek son çeyreğe rekor bir ihracatla giriş yaptı. Bu veriyle birlikte bir önceki yıla ..
Ekonomi

Büyükelçi Sapiyev Hububatçıları Kazakistan’a Yatırım Yapmaya Çağırdı

7 Eylül 2022
Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri hizmet binasında Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeler..
Ekonomi

Güneydoğu’dan 2508 İhracatçı Sayısı ile Yeni Bir Rekor

3 Eylül 2022
Gaziantep 5. sıradaGüneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Ağustos ayı Bölge ihracatına ilişkin rakamları kamuoyuyla paylaştı.Geride bıraktığımız ayda Güneydoğu Anadolu Bölgesi, bir önceki yılın Ağustos ayına..
Ekonomi

GAİB’den Tüm Zamanların En Yüksek Temmuz Ayı İhracatı

3 Ağustos 2022
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Temmuz ayı Bölge ihracatına ilişkin rakamları kamuoyuyla paylaştı.Geride bıraktığımız ayda Bölgenin ihracatı, bir önceki yılın Temmuz ayına göre %3,7 oranında artarak 871 milyon 610 bin dol..
Ekonomi

Güneydoğu Enerji Forumu düzenlendi

4 Aralık 2021
Sanko Enerji’nin ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Güneydoğu Enerji Forumu” düzenlendi.GTO’da, “Enerji Verimliliği” ana temasıyla düz..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...