Güner Dağlı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Rektör Prof. Dağlı: Türk Milleti Aydınlık Geleceğimizi Yok Etmek İsteyenlere Geçit Vermemiştir

12 Temmuz 2024
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Prof. Dr. Güner Dağlı mesajında, “Yüce Türk milleti ülkemizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceği..
Eğitim

Dağlı: Türk Gençliği,Yarınlarımız Ve İstikbalimizdir

22 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Sosyal ve Kurumsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Tiyatro Kulübü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında “Artiz Mektebi” konulu oyun sergilendi.SANKO Üniversitesi Rektörü Pro..
Eğitim

Rektör Prof. Dr. Dağlı:“Başarı Asla Tesadüf Değildir”

20 Ağustos 2023
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre; SANKO Üniversitesinin lisans ve önlisans kontenjanları yüzde 100’ü doldu. SANKO Üniversitesi Re..
Gündem

Bayramlar milli birlik ve beraberliğimizin önemli sembollerindendir

26 Haziran 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “BAYRAMLAR SEVGİYE, BARIŞA, DOSTLUĞA, KARDEŞLİĞE, BİRLİK VE BERABERLİĞE AÇILAN KAPILARDIR”SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. ..
Sağlık

“Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-II”

15 Mayıs 2023
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında “Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-II” konulu sempozyum düzenlendi.SANKO Üniversitesi Rektörü Prof...
Gündem

Rektör Güner Dağlı 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı Kutladı

19 Nisan 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güveninin göstergesidir” dedi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlay..
Gündem

Rektör Dağlı: “Gazeteciler Toplumun Ortak Sesidir”

9 Ocak 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, gazetecilerin toplumun ortak sesi olduğunu belirtti.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, gazeteciliğin fedakârlık ve özveri gerektiren bir mes..
Eğitim

SANKO Üniversitesi Rektörlüğüne Prf. Dr. Dağlı Yeniden Atandı

8 Nisan 2022
Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından SANKO Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atandı.SANKO Üniversitesi’nde 2014 – 2015 akademik yılında Rektör Yardımcısı olarak göreve başlayan, 2017 yılı Kasım ayına..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...