GTO etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Ekonomi

Gaziantep Halı Sektörünün Güçlü Markalarını Ağırlayacak

24 Nisan 2024
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Gaziantep Halı Fuarı, ..
Gündem

GTO Başkanları Çocuk Bayramı’nı Kutladı

24 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yay..
Gündem

“Toplumların en büyük zenginliği sevgi ve hoşgörüdür”

9 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.Mesajlarında; bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığı, küs..
Ekonomi

Yıldırım: Bayramda Kepenkleri Açalım

6 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde i..
Ekonomi

Gaziantep’ten 2 Ayda 1,6 Milyar Dolar İhracat

3 Mart 2024
Gaziantep, şubat ayı ihracat rakamlarına göre 863 milyon 583 bin dolar ihracat gerçekleştirerek 2 ayda 1,6 milyar dolar ihracatı aştı.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan şubat ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Ga..
Ekonomi

Gaziantep’teki KOBİ’ler Bir Araya Geldi

23 Şubat 2024
Gaziantep’teki KOBİ’ler Akıllı KOBİ Dijital Dönüşüm Konferansı’nda bir araya geldiTürkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ‘Akıllı KOBİ Gaziantep Dijital Dönüşüm Konferansı 21 Şubat ..
Ekonomi

GTO’da 2024 Ekonomisi Ve Alacak Sigortası Konuşuldu

13 Şubat 2024
Yıldırım: 2024 manzarası iç açıcı değilGaziantep Ticaret Odasında (GTO) Allianz Trade iş birliği ile "2024'te Ticari Hayatı Etkileyebilecek Riskler ve Alacak Sigortası" toplantısı düzenlendi.Küresel ekonomi, 2024 yılında ticari haya..
Ekonomi

Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları GTO’da Buluştu

24 Ocak 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO), her yıl gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiği ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarıyla bölge önceliklerini masaya yatırdığı donör toplantısını “Ortak Hedeflere Ulaşmak İçin Uluslararası İş Birliği” slo..
Ekonomi

GTO’da Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

28 Aralık 2023
TEYMUR: 2024 yılında tüm zorlukları geride bırakmayı diliyoruz ÖZDURAK: İhtiyacımız olan kalkınma Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve..
Ekonomi

GTO Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

1 Aralık 2023
TEYMUR: Gazi şehrimiz için Ankara’daydık YILDIRIM: Ekonomi yönetiminin uyumundan oldukça memnunuz Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve..
Ekonomi

GTO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

27 Ekim 2023
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden, ..
Ekonomi

Yeşil Dönüşüm’de Finansmana Erişim GTO’da Konuşuldu

17 Ekim 2023
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle kurduğu Yeşil Teknoloji Koordinasyon Merkezi organizasyonunda “Yeşil Dönüşümde İşletmelerin Finansal Kaynaklara Erişimi Semineri” düzenlendi.GTO’da ..
Ekonomi

Hemşehri Derneklerinden GTO’ya Ziyaret

12 Ekim 2023
Gaziantep'te yerleşik hemşehri derneklerinin başkanları Gaziantep Ticaret Odasına (GTO) ziyaret gerçekleştirdi.Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Raif Ateşsönmez, Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Hakkı Kılıç, Mardinliler Derneği Başkanı İbra..
Spor

Gaziantep AB Bilgi Merkezinden Avrupa Spor Haftası Etkinliği

5 Ekim 2023
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde kurulan ve ülkemizdeki ilk Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi olarak 1996 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, Avrupa Spor Haftası kapsamında çevreyi ve kültürel mirası..
Ekonomi

GTO’DA “YEŞİL DÖNÜŞÜM”E DİKKAT ÇEKİLDİ

14 Eylül 2023
Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle kurduğu Yeşil Teknoloji Koordinasyon Merkezi organizasyonunda “Sanayide Kaynak Verimliliği ve Döngüsel Ekonomiye Geçiş Semineri” düzenlendi. GTO’da düz..
Ekonomi

Toparlanma Ağustos Ayında Da Devam Etti

4 Eylül 2023
Geçtiğimiz ay tüm zamanların en yüksek aylık ihracatını gerçekleştiren Gaziantep, deprem sonrası toparlanma sürecini devam ettirerek Ağustos ayında da 927 milyon 832 bin dolar ihracat gerçekleştirdi.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ..
Ekonomi

Gaziantep İhracatında %48’lik Artış

3 Ağustos 2023
Yaşanan deprem felaketinin ardından mayıs ayıyla birlikte toparlanma sürecine giren Gaziantep ihracatı temmuz ayında %48’lik artışla yüzleri güldürdü.1 milyar 47 milyon 466 bin dolarlık temmuz ayı ihracatıyla tüm zamanların en yüksek ay..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...