GSO etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GSO ‘dan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretleri

6 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Ku..
Ekonomi

Ünverdi Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Degerlendirdi

3 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk 4 ayında Gaziantep’ten geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,9 oranında artışla 3 milyar 238 milyon 454 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi. Zorluklarının a..
Ekonomi

KALDER’den GSO’ya Yeşil Dönüşüm Ödülü

1 Mayıs 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri kapsamında Jüri Teşvik Ödülü aldı.Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) iş birliğinde organize edilen 24. Kamu K..
Ekonomi

TOBB Gaziantep KGK 2023-2027 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

26 Nisan 2024
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) 2023-2027 dönemi ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel ve meclis üyeleri..
Gündem

Başkan Ünverdi:”İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı Kutluyorum”

8 Nisan 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde..
Ekonomi

İşyerlerinde İşçi Sağlığı Ve İş Güvenligi Konusu GSOMEM’de Konuşuldu

27 Mart 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde, “İşyerlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Nasıl Yönetilmeli” konulu toplantı gerçekleştirildi. Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’n..
Ekonomi

GSO-MEM, TÜBİTAK’ın Yeşil Dönüşüm Çözüm Ortağı Oldu

20 Mart 2024
Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), Yeşil Dönüşüm Mentörlüğü konusunda Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) çözüm ortağı oldu. GSO Yönetim Kurulu Üyesi ve GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı..
Ekonomi

TOBB Gaziantep KGK Gaziantep’e Türkiye Birinciliği Getirdi

21 Şubat 2024
Gaziantep, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun “İşimiz Temiz Projesi" kapsamında verdiği eğitimler ve yaptığı çalışmaların sonucunda 20 il arasında birinci oldu.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler..
Ekonomi

14. GAPTARIM FUARI 21 Şubatta Kapılarını Açıyor

14 Şubat 2024
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ve Gaziantep Ziraat Odası’nın destekleri ile Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı..
Ekonomi

Gaziantep’e Gazilik Unvanı Verilişinin 103. Yıl Dönümü

7 Şubat 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ”Milli Mücadelemizin en önemli kalelerinden olan şehrimize ‘Gazi’ unvanı verilişinin 103...
Ekonomi

GSO’da Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

18 Ocak 2024
Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında, Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımı ile gerç..
Gündem

SANKO’nun Kurucusu Sani Konukoğlu Mezarı Başında Anıldı

16 Ocak 2024
SANKO Holding Kurucusu ve Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu, vefatının 30’uncu yıl dönümünde Gaziantep Asri Mezarlık’taki kabri başında dualarla anıldı.Anma programına; SANKO Holding Onursal Başkanları Abdul..
Ekonomi

GSO’da Enflasyon Muhasebesi Anlatıldı

14 Ocak 2024
Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde “Enflasyon Muhasebesi ve Sanayi İşletmelerine Etkisi” konulu toplantı gerçekleştirildi. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası (YMMO), Gaziante..
Ekonomi

GSO’da 2023 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

16 Aralık 2023
GSO MECLİS BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU:-“GAZİANTEPLİ SANAYİCİLER OLARAK GİRİŞİMCİLİĞİMİZ VE ÜRETKENLİĞİMİZLE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”-GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: ..
Gündem

Ünverdi:“Almanya İle Ticaretimiz İçin Vize Konusunu Çözmek Zorundayız”

15 Kasım 2023
Almanya Büyükelçiliği ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve AHK İstanbul Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle Türkiye–Almanya İş ve Yatırım Forumu Gaziantep B..
Ekonomi

GSO-MEM’den Karbon Ayak İzi Ölçümü Hizmeti

14 Kasım 2023
Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) işletmelere uluslararası standartlarda en doğru şekilde karbon ayak izini hesaplama hizmeti sunuyor. Yeşil Mutabakat Eylem Planı uygulama takvimi çerçevesinde, 1 Ocak 2026 itibarıyla ..
Ekonomi

GSO’ da Orman Ürünleri ve Mobilya İmalatı Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

10 Kasım 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Orman Ürünleri ve Mobilya İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (..
Ekonomi

Gaziantep ihracat rekoru kırıyor

6 Kasım 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ekim ayında Gaziantep’ten 904 milyon 754 bin dolar ihracat yapıldığını belirtti.Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ihracat rakamlarını değerlendiren..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...