göz etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Göz problemleri okul başarısını etkiliyor

29 Eylül 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Ali Hakim Reyhan, göz probleminin çocuğun gelişimini, okul başarısı ve sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyebileceğini belirterek, görme kusurlarının erken teşhisinin tedaviye da..
Spor

Başarılarıyla göz kamaştırıyorlar

2 Şubat 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün son 3 yılda çeşitli branşlarda Gaziantep'e kazandırdığı bini aşkın madalya ve kupa Gazi şehirlilerin gurur kaynağı oluyor."Spor Dostu Gaziantep" mottosuyla 7'den 70'e her Gazi şehirliye spor..
Sağlık

İlerleyen yaş gözler de katarakta sebep oluyor !

31 Temmuz 2021
İlerleyen yaş gözler de katarakta sebep oluyor !Göz hastalıkları ve cerrahisi uzmanı Op. Dr. Bekir Koç, ‘ilerleyen yaş gözler de katarakta sebep oluyor’ dedi.Bekir Koç, konuyla ilgili olarak şu bilgilere yer verdi:“Her insanın g..
Sağlık

Göz sağlığınız için bu besinleri ihmal etmeyin!

22 Temmuz 2021
Göz sağlığınız için bu besinleri ihmal etmeyin!Göz sağlığının korunmasında ideal kilonun korunmasının ve beslenmenin önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, göz sağlığı için tüketilmesi gereken besin gruplarına dikkat çekiyor. Uzmanlara gö..
Sağlık

Açık tenli ve renkli gözlüler dikkat !

17 Temmuz 2021
Açık tenli ve renkli gözlüler dikkat !Gözler ve göz çevresi yüzün en önemli bölgelerinin başında geliyor. Güzelliğin önemli unsurlarından biri de güzel ve genç bakışlardır. Ancak yorgunluk ve yaşlılık belirtileri de önce göz çevresinde ..
Sağlık

Göz çevresi problemi kişiyi daha yaşlı gösteriyor !

4 Temmuz 2021
Göz çevresi problemi kişiyi daha yaşlı gösteriyor !Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay cildin tüm bölgelerinde olduğu gibi, göz kapaklarında da yaşa bağlı değişiklikler görüldüğünü söyledi.Atabey göz çevresi problemleri ile..
Sağlık

Güneşin gözlerde yol açtığı 6 hastalık!

30 Haziran 2021
Güneşin gözlerde yol açtığı 6 hastalık!Güneş sağlığımız üzerinde yaşamsal öneme sahip çok sayıda fayda sağlasa da, özellikle yaz aylarında yeryüzüne daha dik ve daha yoğun gelen zararlı UV ışınları gözlerimizi de tehdit ediyor! Acıbadem..
Sağlık

Göz altı morluklarında 4 etkili tedavi !

27 Haziran 2021
Göz altı morluklarında 4 etkili tedavi !Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer, Göz altı morluklarının çoğu kişide görülen cilt pigmentasyon sorunu olduğunu söyledi.Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer göz altı morluklar..
Sağlık

Gözde alerji mevsimi başladı, kaşımayın

23 Haziran 2021
Gözde alerji mevsimi başladı, kaşımayınTürk Oftalmoloji Derneği, mevsimsel göz alerjilerinin artış yaşandığı bu dönemde özellikle pandemi şartları sebebiyle gözlerin kaşınması şikayeti ve halk arasında ‘kırmızı göz’ adıyla bilinen göz a..
Sağlık

Göz çevresindeki yağ bezelerine dikkat

3 Haziran 2021
Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer “Göz kapağında ve çevresinde oluşan yağ bezelerinin görmeyi olumsuz etkileyecek bir durum olmasa da büyüdükçe kişide kötü bir görüntü oluşturuyor.Bu..
Sağlık

Diyabet hangi göz hastalıklarına yol açar?

4 Mayıs 2021
Diyabet hangi göz hastalıklarına yol açar? Diyabetin göz sorunlarına yol açtığı hemen hemen herkes tarafından biliniyor. Bu sorunların erken tespit edilmesi durumunda tedavi başarısının daha yü..
Sağlık

Ani olan görme problemlerine dikkat!

19 Nisan 2021
Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay ani görme kayıplarına dikkat edilmesi gerektiğini ve geç tedavi ile ciddi sorunlar olabileceğini söyledi.Atabay, konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:“Normal olan bir gözde ani gör..
Sağlık

Göz çevresinde oluşan problemlere dikkat

8 Nisan 2021
Göz çevresinde oluşan problemlere dikkatYüz mimarisi ile adından sıkça söz ettiren Dr. Sevgi Ekiyor, yüz güzelliğinin ortaya çıkmasında göz çevresinin önemine dikkat çekti. Dr. Sevgi Ekiyor, gözaltı problemi yaşayan kişiler için uygun t..
Sağlık

Gözde şiddetli çapaklanmaya dikkat

26 Şubat 2021
Gözde şiddetli çapaklanmaya dikkatGöz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer, bebeklerden orta yaşlı kadınlara kadar birçok kişide görülebilen gözyaşı kanalı tıkanıklığının, tedavi edilmediği takdirde göz kanallarının mikropla dolmasın..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...