GKV etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kitap

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.Romanının bir aşkın hikayesi olduğunu belirten Köylüoğlu, kitaba da ismini veren Verdâ’nın, ailesiyle Amerika’ya yer..
Spor

GKV Türkiye Yarı Finallerinde

14 Ocak 2023
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı Şanlıurfa’da katıldıkları Genç Kızlar (A ) Voleybol Grup Müsabakalarında birinciliği elde ederek Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Gaziantep şampiyonu olarak katı..
Spor

GKV’li Hatice Aslan atletizmde Türkiye Şampiyonasında yarışacak

6 Ocak 2023
Malatya’da gerçekleştirilen Okul Sporları Kros Grup Yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencisi milli sporcu Hatice Kılıç 81 sporcunun katıldığı bölge şampiyonasında birinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonasına adını baş..
Spor

GKV’li Zehra Demirat’ tan eskrimde Türkiye derecesi

26 Aralık 2022
Ankara’da gerçekleştirilen “Okullar Arası Eskrim Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası” müsabakalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencimiz Zehra Demirat Türkiye yedincisi olarak adını başarı listesine yazdırAkademik başar..
Eğitim

Minik GKV’liler Gaziantep’i Mercek Altına Aldı

9 Aralık 2022
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri IB PYP disiplinler üstü temalardan “Bulunduğumuz Yer ve Zaman” teması kapsamında Gaziantep’in tarihi ve turistik mekanlarında incelemeler yaptı. Bulunduğumuz Yer ve Zaman teması kapsamında..
Eğitim

Gaziantep Kolej Vakfı Öğrencileri Yurtdışı Bilim ve Kültür Gezisinde

27 Kasım 2022
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri düzenledikleri yurt dışı bilim ve kültür gezisiyle Almanya ve İsviçre'de incelemelerde bulundular. 30 kişiden oluşan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri kafilesine öğretmenleri de rehberlik ya..
Asayiş

Türkiye üçüncülüğü GKV Biyomedikal Takımının

27 Eylül 2021
Türkiye üçüncülüğü GKV Biyomedikal TakımınınTEKNOFEST 2021'e "Fıstıktan Maskeye" projesiyle katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Biyomedikal Takımı lise fikir seviyesinde Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Yarışmaya katılan öğrenciler..
Eğitim

GKV’de “Drama ve Etkili İletişim “ Semineri

21 Ağustos 2021
GKV’de “Drama ve Etkili İletişim “ Semineri2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci yarı yılına yönelik hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim etkinliklerine hız verdi. Eğitim a..
Gündem

GKV Özel Ortaokulu’nda kep coşkusu

28 Haziran 2021
GKV Özel Ortaokulu’nda kep coşkusuGaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen kep töreni coşkulu geçti. Kep atan öğrenciler kadar ebeveynlerinin heyecanı da görülmeye değerdi. Törene katılan Gaziantep Kolej..
Eğitim

GKV Ortaokulu ve Liselerinde yüz yüze eğitim heyecanı

7 Haziran 2021
GKV Ortaokulu ve Liselerinde yüz yüze eğitim heyecanı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından geçen hafta yük yüze eğitime başlayan ilkokul öğrencilerini bu hafta ortaoku..
Eğitim

GKV’liler kazandıkları yıldızları temiz su için bağışladılar

28 Mayıs 2021
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri yürüttükleri İngilizce Kitap Okuma ve Sosyal Sorumluluk Projesiyle İngilizce derslerinde kullanılan dijital okuma platformundan e-kitap okuyarak ve çevrimiçi ..
Gündem

GKV’lilerin 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs 2021
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında da bir birinden farklı etkinlikle bayram coşkusu yaşanıyor. GKV’lilerin 19 ..
Eğitim

GKV’lilerin başarısı ödülsüz kalmadı

13 Mart 2021
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen Raz-Plus Foto Albüm Yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından ödül..
Spor

Göksu Üçtaş Şanlı GKV’li öğrencilerle Online söyleşide buluştu

12 Mart 2021
Göksu Üçtaş Şanlı GKV’li öğrencilerle Online söyleşide buluştu Gaziantepli milli sporcu Göksu Üçtaş Şanlı, GKV Özel Okulları öğrenci ve velileriyle zoom üzerinden ger..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...