GGC etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

İmzalar, Demokrasi ve hukuk için atıldı

14 Aralık 2021
Gaziantep Barosu ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti arasında hukuki iş birliği, karşılıklı dayanışma ve toplumsal farkındalığı kapsayan bir protokol imzalandı.Gaziantep’in iki önemli meslek örgütü olan Gaziantep Barosu ile Gaziantep Gaze..
Medya

GGC örnek olmaya devam edecek

30 Kasım 2021
Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’ye gerçekleştirdiği ziyarette, yeni yönetime “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu ve şu an Gaziantep’teki tüm güçleri ile imarsız alanların sorunlarına eğildiklerin..
Politika

CHP heyeti GGC’yi ziyaret etti

24 Kasım 2021
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ile CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.CHP heyeti, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni zi..
Gündem

“Öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz”

23 Kasım 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, toplumun bilinçlenmesinde, eğitim-öğretimde ve yeni nesillerin yarınlara hazırlanmasında en önemli görevin öğretmenlere düştüğünü belirterek, bu kutsal mesleği yapanların hakkının hiçbir şe..
Politika

Mustafa Sarıgül GGC’yi ziyaret etti

12 Kasım 2021
Gaziantep programı kapsamında Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’ne bir ziyaret gerçekleştiren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, hem kongreden çıkarak güven tazeleyen GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetimine “Hayırl..
Gündem

GGC Başkanı Ay: Özlem, inanç ve minnet duyuyoruz

9 Kasım 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, GGC yönetimi adına bir 10 Kasım mesajı yayınlayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları inanç, özlem, minnet ve sevgiyi dile getirdi.GGC Başkanı Ay, “Atatürk’ün, fikirle..
Gündem

GGC’den vefa örneği

9 Kasım 2021
Gaziantep yerel medyasının öncü isimlerinden, Yerel Sabah Gazetesi'nin kurucusu ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)'nin bu günlere gelmesinde emekleri bulunan Aykut Tuzcu unutulmadı.Yerel Sabah Gazetesi'ni..
Gündem

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nden Şahinbey Belediyesi’ne kınama

7 Ekim 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti(GGC) Yönetim Kurulu, Şahinbey Belediyesi'nin Kitap Fuarı etkinliği kapsamında imza gününe davet edilen Mustafa Armağan isimli yazarın protesto edilmesi sırasında gazetecilerin  engellenmesi ve kültür merkezine..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den GGC yönetimine tebrik

28 Eylül 2021
GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Başkan Şahin, "Ustalık çok önemli. Ben artık bu dönemi ciddi bir ustalık dönemi olarak görüyorum. Yeni yönetim kurulunu ..
Gündem

GGC yönetimi Vali Gül’ü ziyaret etti

21 Eylül 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)'nin yeni yönetimi, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti. Vali Gül'e yeni dönemde yapılacak projeleri anlatan GGC Başkanı İbrahim Ay, "Hedeflerimiz büyük. Amacımız Gaziantep basınının standartlarını yükseltmek. ..
Gündem

Hayalleri gerçekleştiren başkan yeniden aday

26 Ağustos 2021
Hayalleri gerçekleştiren başkan yeniden adayGaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 27. Olağan genel kurul toplantısı 11 Eylül 2021 tarihinde yapılacak.Gaziantep Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Ay, genel kurul öncesi Gaziantepli gaze..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...