Gaziray etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Gaziray İşçilere Nefes Aldırıyor

23 Ağustos 2024
Gaziantep’te organize sanayi bölgelerinde çalışan işçiler için ulaşım, GAZİRAY Banliyö Hattının hizmete girmesiyle daha konforlu ve hızlı hale geldi.GAZİRAY, mevcut 16 duraklık güzergahı ile organize sanayi bölgeleri arasında güçlü bir ..
Yerel Yönetimler

Şahin Yerli Ve Milli Tren Seti Fabrikasını Ziyaret Etti

1 Haziran 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAZİRAY için Sakarya’da ilk yerli ve milli tren setlerinin üretildiği TÜRASAŞ fabrikasını ziyaretinde Gazi şehirlilere ve Türkiye’ye müjde vererek, “Tren setlerimizin motoru yüzde yüz yerli..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’e Bağlı Tramvay, Gaziray Ve Otobüler Kurban Bayramı Boyunca Ücretsiz

24 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren tramvay Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.Büyükşehir Belediyes..
Yerel Yönetimler

Gaziray 5 Şubat’a kadar ücretsiz

3 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı GAZİRAY için ücretsiz biniş süresi 5 Şubat Pazar gününe kadar uzatıldı.Açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müj..
Çevre

Gaziray tünelinin üstü yeşilleniyor

2 Ocak 2023
Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Gaziray'ın 5.5 kilometrelik tünel bölümünün 1'inci etabı olan 2.5 kilometresinin üstündeki alanı yeşile çevirecek park çalışmasını hızla sürdürüyor. Büyükşeh..
Gündem

Erdoğan gitti yankıları devam ediyor

7 Kasım 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gaziantep programında yaşananlar kafalarda soru işareti bıraktı. Ak Parti’de 3 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra halen MKYK üyesi olarak hizmet etmeye devam eden Şami..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den o iddialara yanıt: ASILSIZDIR

7 Kasım 2022
Gaziantep'te Gaziray'ın bağlantı yollarının tamamlanmadığına dair sosyal medyada yapılan paylaşımlara karşılık Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından o iddialarla ilgili açıklama yapıldı. ..
Gündem

Müjde: Gaziray Yılbaşına Kadar Ücretsiz

5 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet verecek GAZİRAY,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete girdi.  Açılışta Gazi şehirlilere müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 binden fazla işçinin çalıştığı sa..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep’te

5 Kasım 2022
Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan bir dizi ziyaret ve açılış için 5 Kasım Cumartesi günü Gaziantep’e gelecek. Gaziantep’te miting ve toplu açılış töreni için Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa..
Yerel Yönetimler

Bakan Karaismailoğlu GAZİRAY Test Sürüşüne Katıldı

1 Eylül 2022
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımında sona gelinen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet verecek GAZİRAY Banliyö Hattı’nın 8 kilometrelik test sürüşüne katıldı.Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye ..
Yerel Yönetimler

Gaziray’ın renk ve model anketinin sonuçları belli oldu

9 Nisan 2021
Gaziray'ın renk ve model anketinin sonuçları belli olduGaziantep Büyükşehir Belediyesi, ulaşım açısından kentin metropol kimliğini güçlendirecek GAZİRAY metrosu için vatandaşa yönelttiği model ve renk anketinin sonuçları belli oldu...
Yerel Yönetimler

Gaziray için 47 milyon euroluk imza

22 Ocak 2021
Gaziray Banliyo Metro Hattında çalışacak 8 adet elektrikli tren seti alımı için imzalar atıldı.Büyükşehir Belediyesi ve TCDD iş birliğinde kentin ulaşımına nefes aldıracak GAZİRAY Banliyö Metro Hattı’nda çalışacak 47 milyon Euro’luk yer..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...