Gaziantep Ticaret Odası etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Çekya pazarı GTO’da konuşuldu

9 Eylül 2021
Gaziantep Ticaret Odası, üyeleri için yeni pazarlar oluşturmak ve Avrupa Birliği ülkeleri ile ticari faaliyetleri arttırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara Çek-Türk Müşterek Ticaret Odası iş birliğiyle düzenlediği “Çekya ile Ticaret ve Yatır..
Ekonomi

Fahiş fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı mağdur ediyor

9 Mart 2021
Fahiş fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı mağdur ediyor Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay  Yıldırım, "Fahiş fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı mağdur ediyor" dedi. Gaziantep T..
Ekonomi

Gaziantep’in yükselişi sürüyor

2 Mart 2021
Gaziantep’in yükselişi sürüyor 2021 Şubat ayında 749 milyon 231 bin dolar ihracat gerçekleştiren Gaziantep, geçen yılın aynı ayına göre ihracatını %19 artırdı. Gaziantep 2 ayda 1,4 milyar dolarlık ihracata imza attı...
Ekonomi

TOBB Gaziantep oda ve borsaları müşterek istişare toplantısı yapıldı

24 Şubat 2021
TOBB Gaziantep oda ve borsaları müşterek istişare toplantısı yapıldı. Gaziantep’teki sektörel çalışmalar, pandemi sürecinin etkileri, sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği Türkiye Odalar ve Borsala..
Ekonomi

Bu çağrıya kulak verin: Tehlike çanları çalıyor

23 Ocak 2021
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, yeme içme sektöründe faaliyet gösteren işletmelerle düğün salonları için tehlike çanlarının çaldığını söyledi.Sosyal medya hesabı üzerinden çağrı yapan Yıldırım, “Pandemi y..
Eğitim

‘Çocuklarımıza kötülük yapıyoruz’

22 Ocak 2021
GTO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eryoldaş, “Farkında değiliz fakat çocuklarımıza kötülük yapıyoruz. Hiçbir şekilde ekrana maruz kalmaması gereken 0-2 yaş grubu çocuklarımızı yemek yedirmek, ağlamasını engellemek ve benzeri sebeplerle telefo..
Ekonomi

‘Salgından sonra çalıştıracak eleman bulamayacağız’

23 Aralık 2020
GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu COVID-19 Salgının olumsuz etkilerine en çok maruz kalan yeme içme sektörüne yeterli desteğin verilmemesinden dolayı yetişmiş işgücünün farklı sektörlerde çalışmaya başladığını söylediAyn..
Gündem

GTO’dan anlamlı farkındalık

22 Aralık 2020
Geçtiğimiz yıl #Şifre6317 hashtagiyle popüler sosyal medya platformu Twitter’da Trend Topic (TT) listesinde üst sıralara girerek Türkiye’de önemli bir farkındalık yaratan GTO, bu yıl da tüm Türkiye’ye Antep Harbi kahramanlarından #Mesajınız..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...