Gaziantep Sanayi Odası etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Sanayiden Sanayiye İş Birliği Platformu Hayata Geçirildi

11 Nisan 2022
İŞ DÜNYASI,“SANAYİDEN SANAYİYE” PLATFORMUNDA BULUŞACAKGaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi: “Türkiye’nin sanayisine öncülük eden iki oda olarak ‘sanayide iş birliği zamanı’ sloganı ile firmalarımıza Türkiye'nin sa..
Ekonomi

GSO Donör Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

30 Nisan 2021
GSO Donör Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldıGaziantep Sanayi Odası (GSO) Donör Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi Başkanlığında uluslararası kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi..
Ekonomi

Makina Mühendisleri Model Fabrika’yı gezdi

16 Mart 2021
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Aykut Kocalar ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'ne (Model Fabrika) teknik gezi düzenledi.GSO Yönetim Kurulu Üyesi Başar Kü..
Ekonomi

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi iş dünyasının beklentilerini Ankara’ya taşıdı

1 Mart 2021
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi iş dünyasının beklentilerini Ankara'ya taşıdıGaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantepli sanayici ve iş çevrelerinin beklentilerini Ankara programı kapsamında i..
Ekonomi

TOBB Gaziantep oda ve borsaları müşterek istişare toplantısı yapıldı

24 Şubat 2021
TOBB Gaziantep oda ve borsaları müşterek istişare toplantısı yapıldı. Gaziantep’teki sektörel çalışmalar, pandemi sürecinin etkileri, sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği Türkiye Odalar ve Borsala..
Ekonomi

Türkiye’nin en büyük model fabrikası Gaziantep’te

22 Şubat 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde hayata geçirilen Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (Model Fabrika) Gaziantep ve Türkiye ekonomis..
Ekonomi

Model Fabrika’da fragman eğitimleri başladı

10 Şubat 2021
Gaziantep'te Model Fabrika'da fragman eğitimleri başladı.Model Fabrika'da Gaziantep Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden akademisyenlerin ve firmaların temsilcilerinin katılım sağladığı fragman eğitimleri başladı. ..
Ekonomi

Ünverdi: Gaziantep 5’inci sıradaki yerini korudu

2 Şubat 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 2020 yılını rekor ihracatla kapatan Gaziantep'in 2021 yılına da ihracat artışıyla başladığını belirterek, 5. sıradaki yerini de koruduğunu söyledi. Ünverdi,Gaziantep'ten..
Ekonomi

GSO’da yılın ilk meclisinde gündem korona virüs

21 Ocak 2021
Gaziantep'te yılın ilk meclisini gerçekleştiren GSO'da gündem korona virüs idi. Online yapılan toplantıda, salgın sürecinin geldiği nokta tartışıldı. Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) yılın ilk meclis toplantısı Gaziant..
Ekonomi

KOBİ’leri rahatlatacak anlaşma

6 Ocak 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO)  ve Ha..
Ekonomi

LIV Hospital Gaziantep Genel Müdürü GSO’yu ziyaret etti

29 Aralık 2020
LIV Hospital Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Dr. Murat BİLBAY ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.Otelcilik ve Destek Hizmetleri Müd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...