Gaziantep Futbol Kulübü etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Kampa Kadar Transferler Bitecek

1 Haziran 2022
Gaziantep Futbol Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ve Teknik Direktör Erol Bulut, kamp dönemine kadar transferi bitirmek istiyor.Gaziantep Futbol Kulüp Başkanı Cevdet Akınal..
Spor

Anadolu takımlarının sesine kulak verin

8 Mart 2021
Anadolu takımlarının sesine kulak verinGaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündeme ilişkin yaparak her maçın ardından hakem hatalarını konuşmaktan dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek Anadolu takımlarının sesine daha fa..
Spor

Gaziantep FK maça hazır

15 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 19. haftasında Kayserispor'u konuk ediyor. 16 Ocak Cumartesi günü saat 16:00'da Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakada, Halil Umut Meler d..
Spor

Konukoğlu Sumudica ile ilgili konuştu

10 Ocak 2021
Gaziantep Futbol Kulübü Onursal başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktör Sumudica ile yollarını ayırmasını değerlendirdi.Konukoğlu, “Başta Mehmet başkan olmak üzer aldıkları karar için yönetim kurulunu tebrik ..
Spor

Gaziantep FK 90+6’da galibiyeti kaçırdı:1-1

2 Ocak 2021
Süper Ligde fırtınalar estiren Gaziantep Futbol Kulübü, Erzurum deplasmanında 90+6 da yediği penaltı golü ile galibiyeti kaçırdı.Tartışmalı bir penaltı ile 3 puandan olan kırmızı siyahlar bir puanla yetinmek zorunda kaldı.Kırmızı si..
Spor

Gaziantep FK Erzurum maçına hazır

1 Ocak 2021
Süper Lig'in 16. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un konuğu olacak olan Gaziantep Futbol Kulübü hazırlıklarını tamamladı.Kırımızı siyahlılar bugün saat 10:30'da tesislerde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren an..
Spor

2021 yılı için ‘taraftar’ dileğinde bulundu

31 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükekşi mesajında, “Gaziantep Futbol Kulübü olarak 2021 yılına üst üste kazandığımız başarılarla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuş..
Spor

Gaziantep  zirveye koşuyor

27 Aralık 2020
Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Müsabakayı 3-1 kazanan Gaziantep FK, üst üste dördüncü galibiyetini alarak puanını 27'ye çıkardı. Gaziantep FK bu sezonun en az mağlup olan, en çok gol atan takımı. ..
Spor

Gaziantep FK Alanya’yı bekliyor

26 Aralık 2020
Süper Lig'in 15. haftasında konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep  Futbol Kulübü kampa girdi. Yarın saat 13:30’da Kalyon Stadyumu’nda Alanyaspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlılarda tek hedef galibiye..
Spor

Gaziantep FK’ya liderlik şansı doğdu

25 Aralık 2020
Süper Lig’de topladığı puanlarla biranda kendisini zirve yarışı içerisinde bulan Gaziantep Futbol Kulübü, Alanya hazırlıklarına başladı. Ligde lider durumda bulunan Alanya maçına mutlak galibiy..
Spor

Bu gurur Gazianteplilerin

21 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe maçı sonrası kulüp internet sitesine açıklamalarda bulundu.Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin ve t..
Spor

Gaziantep FK Fenerbahçe’yi ağırlıyor

18 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor.19 Aralık Cumartesi günü (Yarın) saat 19:00'da Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak. Takımda karşılaşma öncesi..
Spor

Türk futboluna değer katıyoruz

17 Aralık 2020
Süper Lig’in 13. Haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe maçını kazanacaklarına olan inancını yineleyen Mehmet Büyükekşi, takımın göstermiş olduğu performansın Gaziantep şehri adına gurur kaynağı olduğunu ifade etti...
Spor

Fenerbahçe taraftarlarının gündemi Sumudica

15 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı teknik direktörü Sumudica, Fenerbahçe taraftarları arasında gündem oldu. Sosyal medyada Fenerbahçe taraftar grubunda çok sayıda taraftar Sumudica’nın takımın başına gelmesini istiyorSumudica için bir..
Spor

‘Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz’

15 Aralık 2020
Gaziantep Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, hafta sonu Fenerbahçe’yi konuk edeceklerini ve bu karşılaşmayı da kazanacaklarını söyledi.Büyükekşi, geçen yılı şampiyonlukla kapatmış bir takıma karşı mücadele etmenin kolay olmadığını söyledi...
Spor

Kupada rakip Kocaelispor

15 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında kendi sahasında Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor.16 Aralık Çarşamba günü (yarın) saat 14:00'de Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka, A Spor'dan canlı ol..
Spor

Gaziantep FK’da kupa mesaisi başladı

14 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında konuk edeceği Kocaelispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.Bugün 13:30 uçağıyla Gaziantep'e gelen takım, daha sonra Kocaelispor maçı için Covid-19 tarama testinden ge..
Spor

Gaziantep FK’da hedef Avrupa

14 Aralık 2020
Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon arka arkaya alınan başarılı sonuçların ardından hedef büyüttü. Kırmızı siyahlılarda hedef Avrupa kupalarına katılabilmek.Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başakşehir galibiyetinin ardından hedefler..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...