Gaziantep Büyükşehir Belediyesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Antep İşi Nakışı İnsanlığın Ortak Mirası Olma Yolunda

18 Nisan 2024
Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği “Antep İşi Nakışı” 2025 yılında yapılacak 20’inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı’nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’n..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin Nizip İçin Yeni Projeleri Açıkladı

21 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, Nizip ilçesi için yeni döneminde yapılacak çalışmalarını vatandaşlarla paylaştı.İlçede bulunan Millet Bahçesi içindeki Kültür Merkezi’nde, Niziplilerin yoğun ilgi g..
Yerel Yönetimler

Ortez Protez Merkezi Engelli Afetzedelerin Umudu Oluyor

6 Ocak 2024
- MERKEZ 474 ENGELLİ AFETZEDEYE ÜCRETSİZ HİZMET SAĞLADIGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez yerel yönetimlerce kurulan Ortez Protez Yapım ve Uygulama Merkezi, asrın felaketi 6 Şubat depremleri sonrasında 47..
Çevre

Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Hizmete Açıldı

5 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapımı tamamlanan Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla a..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den “Üç Aferin Antep Savunması” Adlı Söyleşi

25 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 102’nci yıl dönümü dolayısıyla “Üç Aferin Antep Savunması” adlı söyleşi programı düzenledi.Panorama 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi’nde ünlü sunu..
Yerel Yönetimler

3 Bin 500 Başarılı Öğrenciye Spor Seti

13 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı spor tesislerinde eğitim gören başarılı 3 bin 500 öğrenciye, toplam değeri 5 milyon TL olan içinde eşofman, spor ayakkabısı, çanta, tişört, satranç ve kitapların bulunduğu spor seti dağıtıldı. ..
Yerel Yönetimler

Çocuklar Gelecekteki Mesleklerine Gaziantep Büyükşehir’le Karar Veriyor

10 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk kütüphanelerinde çocukları geleceğe hazırlamak için çeşitli meslek kollarının tanıtımı yapılıyor.Yeteneklerine ve ilgilerine göre çocukların geleceklerini şekillendirebilmelerine olana..
Yerel Yönetimler

GASTROANTEP Festivali’nde Müzelere Ziyaretçi Akını

29 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müzeleri, 16-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivalleri kapsamında 30 bin kişi ziyaret etti.Sanatın lezzetle buluştuğu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gazian..
Yerel Yönetimler

Şahin: Avrupa Hareketlilik Haftasın’a En Çok Proje Üreten Şehir Olduk

25 Eylül 2023
Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanılan ve bu yılki teması “Şehrini Keşfet”, sloganıysa “Gelecek enerjini koru” olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde çeşitli etkinliklerle kut..
Yerel Yönetimler

Lezzetin Festivali GASTROANTEP Başladı

16 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin açılış töreni yapıldı.Gazi şehrin güneşten, topraktan ve tarihten gelen yerel lezzetlerini tüm dünyay..
Yerel Yönetimler

GastroANTEP Festivalinde Refik Anadol’un Rönesans Rüyaları Sergisi Açıldı

16 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali kapsamında Refik Anadol tarafından yapay zeka ile hazırlanan Rönesans Rüyaları Dijital Sergisi açıldı.Ser..
Yerel Yönetimler

Nurdağı’ndaki Tarım Arazilerine Akıllı Tarım Uygulaması

13 Eylül 2023
- DEPREMZEDE ÇİFTÇİ, MİNİMUM SULAMA İLE MAKSİMUM VERİM ELDE EDECEK!Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi ile Vodafone iş birliğinde depremden etkilenen Nurdağı’ndaki çiftçilerin tarım arazilerinde yüksek verim..
Yerel Yönetimler

Şahin: Kurtuluş Mücadelemiz Büyük Fedakarlıklar ve Kahramanlıkların Öyküsüdür

29 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.Şahin mesajında, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin sona erdiği 30 Ağustos tarihinin, kadınıyla, erkeğiyle, tüyü bitmemiş yeti..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir ve Miyamoto-Protek ortaklığında 40 bin haneye ulaşıldı.

25 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Miyamoto-Protek Firması iş birliğinde coğrafi bilgi sistemi temelli uygulama üzerinden Gaziantep şehir merkezindeki az hasarlı yapıların denetimleri kapsamında kısa sürede 40 bin haneye ulaşı..
Yerel Yönetimler

GASMEK YKS Başarısıyla Göz Doldurdu

21 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) öğrencileri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Gazi şehrin gururu oldu.Eğitim Şehri Gaziantep hedefi için çalışan GASMEK, 17-18 Haziran tarihlerin..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Üreten Kadın Çiftçilere Yönelik Tarım Eğitimlerini Sürdürüyor

22 Haziran 2023
- 600 KURSİYER EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADIGaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İpek Yolu Kalkınma Ajansı iş birliğinde üreten çiftçi kadınların iş hayatındaki etkinliğini artırmak ve aile ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak için Gas..
Yerel Yönetimler

Atatürk’ün Nüfusa Kayıtlı Olduğu Mahalle Sanat Sokağı Oluyor

18 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi Bey Mahallesi’nde 1 ay içerisinde hayata geçireceği ‘Sanat Sokağı’ projesiyle geçmişin kültürel, sanatsal ve geleneksel yapısını günümüze taşıyacak.Tarihi mirası korumak ve turizmin gelişmesini sa..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin’den Güvenli Geri Dönüş Çağrısı

16 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Brüksel Kent Zirvesi’nde yaptığı sunumda Suriyeli göçmenlerin güvenli geri dönüşlerinde yürütülecek projelerde uluslararası kuruluşlara iş birliği ve destekleme konusunda çağrıda bulundu. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...