gazeteci etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Koçyiğit: Gazetecilere hak ettikleri değer verilmelidir

9 Ocak 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Gazeteci İbrahim Koçyiğit, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle yayımladığı mesajında gazetecilere hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl 10 Oc..
Gündem

Ali Babat’ın acı günü

2 Eylül 2023
Gazeteci-Basın Danışmanı Ali Babat'ın kardeşi Abdullah Babat hayatını kaybetti. Sosyal Güvenlik Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğünden emekli olan Abdullah Babat, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu 54 yaşında hayata veda etti. İki çocuk babası o..
Medya

Yabancı gazeteciler Suriye’deki güvenli bölgeleri gezdi

11 Ekim 2022
Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği harekatlarla terörden arındırılan ve hayatın normale döndüğü bölgeleri gezen yabancı gazeteciler, bölgedeki hayatın normale dönüşünü görüntüledi.Gezi programına Bakan Yardımcısı ve Bakan..
Gündem

Kaplan: Gazetecilerin çoğu cezaevlerinde

10 Ocak 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınlayarak “AKP İktidarı ülkemizde basın özgürlüğü bırakmadı. Gazetecilerimizin çoğu cezaevlerinde, dışarıda olanlar ise yaşamla mücadele ediyo..
Gündem

“Basının kalkınmaya katkısı büyüktür”

10 Ocak 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının toplumun gelişimine ve kalkınmaya olan katkısına dikkat çekti. Gazetecilerin mesai kavramı gözetmeden, her..
Gündem

GGC’den mağdur gazeteciye destek

20 Aralık 2021
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, canlı yayın sırasında Muharrem Sarıkaya’nın çirkin saldırısına maruz kalan İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Demir’i ziyaret ederek yanında olduğu mesajını yineledi.Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yö..
Gündem

GGC’den vefa örneği

9 Kasım 2021
Gaziantep yerel medyasının öncü isimlerinden, Yerel Sabah Gazetesi'nin kurucusu ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)'nin bu günlere gelmesinde emekleri bulunan Aykut Tuzcu unutulmadı.Yerel Sabah Gazetesi'ni..
Gündem

Basın kartı olmayan gazeteciler de aşı olabilmeli

2 Nisan 2021
Basın kartı olmayan gazeteciler de aşı olabilmeli Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Anadolu’da basın kartı olmayan binlerce basın emekçisinin bulunduğuna dikkat çekerek, basın mensuplarına tanınan öncelikli aşı..
Gündem

Duayen gazeteci  Vahittin Bozgeyik anılıyor

1 Nisan 2021
Duayen gazeteci  Vahittin Bozgeyik anılıyor2005 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Vahittin Bozgeyik'in anma programı bu yıl korona virüs salgını tedbirleri nedeniyle düzenlenemeyecek.Bu yıl ölümünü..
Gündem

Derya Bakbak gazetecileri unutmadı

8 Ocak 2021
AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak “Doğru ve hızlı haber vererek, özel hayata saygı ve tarafsızlık gibi manevi ve ahlaki değerlerden ödün vermeden görevlerini icra eden muhabirinden yazarına, kameramanından yönetmenine, editör..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...