Gastronomi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep’te Bayram öncesi gıda denetimleri sıklaştı

9 Nisan 2024
İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, Ramazan ayı boyunca Gaziantep yapılan denetimlere ek olarak, Ramazan Bayramı öncesi gıda işletmelerine yönelik denetimlerini de attırdıklarını ifade ederek üretim ve satış noktalarında şu ana kadar..
Gündem

Gastroantep Festivali Sona Yaklaşırken İlgi Sürüyor

24 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde şarkıcı Alişan, sevenleriyle bir araya geldi.Bu yıl Kültür Yolu Festivalleri kapsamına ..
Gündem

Festivalin gözdesi GİBTÜ oldu

19 Eylül 2023
Lezzet şehri adıyla anılan Gaziantep'teki GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gaziantep Festival Park Lezzet Sokağı'nda açılışı gerçekleşen "GastroAntep Kültür Yolu Festivali"ne damgasını vurdu. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölü..
Yerel Yönetimler

ŞAHİN:Gaziantep Mutfağının Şifa Olduğunu Bütün Dünyaya Anlatmamız Gerekiyor

8 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Yüzyılı’nda iki festivalin bir arada yer alacağı GastroANTEP Kültür Yolu Festivali öncesinde yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yapıldı. ..
Yerel Yönetimler

Sayılı Günlerin Kaldığı GASTROANTEP Kent Esnafında Heyecan Yarattı

28 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iş birliğinde iki festivali içinde barındıracak GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nde yapılacak etkinlikler esnafların ilgisini çekti.Gazi şehrin güneşten, toprakta..
Kültür Sanat

PAMUK:Gastronomi Festivalinin Kime Faydası Var

20 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı ‘Gastronimi festivali’ne bir tepki de Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı ve kurucu il başkanı Mehmet Pamuk’tan geldi.Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Büyü..
Yurt Haber

Acıoğlu: Girişimci ruhumuzla her zaman övünüyoruz

17 Ocak 2023
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) iş birliği ile yürütülen "Gaziantep Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi" projesi kapsamında Gaziantep Gastronomi Akademisinde (GAGA) geliştirilen ..
Yerel Yönetimler

GASTROANTEP’te Muhteşem Kapanış

19 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep), Derya Uluğ Konseri ile son buldu.Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştiği GastroAntep’te şarkıcı Derya Ulu..
Gündem

Gastronomi festivalinin dumanı Şirehan’da tüttü

15 Eylül 2022
 Gaziantepli Ünlü Şef Tahir Tekin Öztan Gastronomi festivali için gelen yabancı şeflere kebap yapmayı öğretti.Gaziantep’te 3 sürecek gastronomi festivali öncesi kente birçok ülkeden yabancı şefler gelmeye başladı. Festi..
Yerel Yönetimler

MUSEM Milli Eğitim Bakanlığı’dan Onay Aldı

22 Mayıs 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk ve Gaziantep mutfağının gastronomi geleneğini yaşatmak ve genç şeflerin istihdamına destek vermek amacıyla kurulan Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi (MUSEM) Akademis..
Eğitim

GAÜN’lü Öğrenciler Fatma Bebeğin Tedavi Parası İçin Toplandı

1 Nisan 2022
Gaziantep Üniversitesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri, SMA hastası 1 yaşındaki Fatma Betül Anuştekin 'in tedavisi için bir araya gelerek kermes düzenledi. Diyarbakır'da SMA-1 olarak bilinen spinal müsküler atrofi hastalığı teşhisi konul..
Ekonomi

GTO, gastronomi sektöründe standartları belirleyecek

17 Ocak 2022
GTO, Voc-Test Merkezi ile kebapçı, pideci, dönerci, pastacı ve genel alan görevlisi alanlarında “Mesleki Yeterlik Belgesi” verecek; kebapçı ve dönerci mesleklerinin ulusal meslek standardı ve ulusal yeterliliklerini de ..
Dünya

Gaziantep Gastronomisi, New York’ta görücüye çıktı

15 Ocak 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, dünya çapında markalaşma amacıyla yola çıkan Gastro Show’un Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yolculuğu kapsamında düzenlendiği ilk buluşmaya New York’ta katıldı. Buluşmada,..
Ekonomi

Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi start verdi

28 Aralık 2021
Gaziantep Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi, Gaziantep Gastronomi Akademisi (GAGA) bünyesinde faaliyetlerine başladı.Gastronomi alanında hayata geçirdiği projelerle sektöre önemli katkılar sunan Gaziantep Ticaret Odası (GTO), gast..
Ekonomi

GTO, Gastronomi için Sınav ve Belgelendirme Merkezi kuruyor

24 Ağustos 2021
GTO, Gastronomi için Sınav ve Belgelendirme Merkezi kuruyorGaziantep Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (GTO MYM), gastronomi sektöründe “Ulusal Yeterlilik Sistemini” teşvik etmek için VOC-Te..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...