GAİMDER etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Müteahhitlerin sorunları tartışıldı

30 Ocak 2023
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) 2023 yılının ilk istişare toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya, belediye başkanları ile kamu ve altyapı kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Sektörün sorunlarının ma..
Ekonomi

GAİMDER yönetimi GTO’yu ziyaret etti

25 Kasım 2022
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı Bora Kanevetci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette; GTO ile GAİMDER arasındaki, sektörün sorunlarına çözüm odaklı yaklaşım ve işbirliği anlay..
Ekonomi

Gaziantep’te inşaat sektörü destek bekliyor

9 Mayıs 2021
Gaziantep’te inşaat sektörü destek bekliyor İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntılar için sektörü temsilcileri destek bekliyor. Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GA..
Gündem

Bora Kanevetçi görevi İbrahim Apa’dan devraldı

1 Nisan 2021
Bora Kanevetçi görevi İbrahim Apa’dan devraldıGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin 26-27 Mart tarihlerinde gerçekleşen genel kurulunda göreve seçilen Bora Kanevetçi, görevi İbrahim Apa’dan devraldı.GAİMDER hizmet ofisinde gerç..
Gündem

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nde yeni başkan Bora Kanevetçi oldu

27 Mart 2021
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nde yeni başkan Bora Kanevetçi oldu Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin 18’nci Olağan Genel Kurulu sonunda Bora Kanevetçi yeni başkan oldu. ..
Gündem

Kanevetçi: Problemin değil, çözümün bir parçası olacağız

25 Mart 2021
Kanevetçi: Problemin değil, çözümün bir parçası olacağızGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneğinin 18. Dönem Genel Kurul ve Seçimleri 26-27 Mart tarihlerinde Şehitkamil Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektörün..
Gündem

Kantar: “Güçlü ve etkili bir GAİMDER için yola çıktık”

24 Mart 2021
Kantar: “Güçlü ve etkili bir GAİMDER için yola çıktık”Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkan Adayı Ömer Kantar, sektörün sorunlarının çözümünde öncü rol oynayan, güçlü ve etkili bir dernek için yola çıktıklarını söyledi..
Gündem

Yıldırım: İnşaat sektörü ekonominin aynasıdır

3 Şubat 2021
GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, inşaat sektörünün ekonominin aynası olduğunu söyledi. Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım inşaat sektörünün ekonominin aynası niteliğinde olduğunu belirtere..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...