GAİB etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Venezuela Heyetini GAİB’de Ağırladı

6 Mayıs 2024
Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Terán ve beraberindeki heyet; Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti. Görüşmelerde Venezuela..
Ekonomi

GAİB Nisan Ayı İhracat Rakamlarını Açıkladı

3 Mayıs 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Nisan ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Rakamları değerlendiren GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “9 günlük bayram tatilinden kaynaklı dış ticarette gerilemenin yaşandığı Nisan ayında Bölge ihraca..
Ekonomi

Afrika Türk İhracatçıları İçin Çok Büyük ve Bakir Bir Pazar

29 Nisan 2024
Gaziantepli Halıcıları Senegal Türkiye Büyükelçisi Sağman Makamında Ağırladı Afrika Türk İhracatçıları İçin Çok Büyük ve Bakir Bir PazarTicaret Bakanlığının desteği ile Batı Afrika ülkesi Senegal'de pazar arayışlarını sürdüren Gaziant..
Ekonomi

Gaziantep Halı Sektörünün Güçlü Markalarını Ağırlayacak

24 Nisan 2024
Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (OFM) düzenlenecek.Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Gaziantep Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl ilki düzenlenecek olan Gaziantep Halı Fuarı, ..
Eğitim

GAÜN Ve GAİB İş Birliği İle Düzenlenen Yeşil Yetenekler

24 Nisan 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gereksinimlerini karşılamak amacıyla bir araya geldi. ..
Ekonomi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 Yaşında

20 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı. Ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre ..
Ekonomi

Başkan Kadooğlu’ndan ihracatçılara uyarı:Finans yönetimine dikkat!

20 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin 2023 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Celal Kadooğlu, ihracatçılara, “Finans yönetiminizi hassasiyetle yapın” uyar..
Ekonomi

Tekstil Sektörünün Brüksel Çıkarması

18 Nisan 2024
ekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve beraberindeki heyet Belçika’nın Brüksel kentinde düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu (WCEF) 2024 etkinliğine katıldı.Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Baş..
Gündem

Başkan Çıkmaz: “Bayram birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli”

8 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Bayram coşkusu ve bereketinin hayatın her alanına yansıması temennisi ile Ramazan Bayramınız..
Gündem

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci’den Ramazan Bayramı Mesajı

7 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Mesajında bayramların birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında önemli bir rolü olduğunu belirten Kileci “Her günümüzün bayram gibi ge..
Ekonomi

Celal Kadooğlu”Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok”

2 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Zaman kaybetmeden üretim ve ihracata odaklanmalıyız" dedi.31 Mart 2024 tari..
Ekonomi

Güneydoğu’nun 2 aylık hububat ihracatı 560 milyon dolar

19 Mart 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde 2023’ün ihracat lideri olan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, yılın ilk 2 ayında ihracatını yüzde 19,5 artırarak 560 milyon dolara taşıdı. Buğday unu, makarna, bitkisel yağlar ile şeker ve ..
Ekonomi

GAİB Şubat Ayı İhracat Rakamlarını Açıkladı

3 Mart 2024
Kileci “Bu rakamlar Bölge ihracatçımızın çalışkanlığını gözler önüne seriyor.” dedi. Şubat ayı ihracat rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin katılımları ile Adıyaman’da açıklandı. Güneydoğu Anado..
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Dubai’ye Çıkarma Yapacak

17 Şubat 2024
19-23 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek olan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’na Güneydoğu Anadolu Bölgesinden toplam 39 firmanın katılacağını açıklayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri..
Ekonomi

EXPORT Akademi Programı Düzenlendi

7 Şubat 2024
Güneydoğu Anadolu bölgesinde e-ihracat ekosisteminde yer alan paydaşları bir araya getiren etkinlik GAİB Hizmet Binasında düzenlendi.Ticaret Bakanlığı ve UPS tarafından ihracat potansiyeli taşıyan başta kadın ve genç girişimciler olma..
Ekonomi

GAİB’den E-ticaret E-İhracat Eğitim Konferansı

19 Ocak 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri WORLDEF iş birliği ile E-Ticaret ve E-İhracata yönelik eğitim konferansı düzenledi.GAİB yıllardır süre gelen e-ticaret ve e-ihracat bilinirliği ve uzmanlığını artırmaya yönelik faaliyetlerine bir y..
Ekonomi

17 Ocak 2024
Güneydoğu'nun 2023 yılı temel gıda ihracatı 3,8 milyar dolarMakarna, buğday unu, bitkisel yağlar, bisküvi ve kakaolu mamuller gibi temel gıda ürünleri içeren hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar sektöründe Türkiye'nin en fazla ihracat ya..
Gündem

Kileci:”Basın Emekçileri Ve Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum”

9 Ocak 2024
TİM Başkanvekili ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı A. Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Mesajında bugünün gazetecilerin hak mücadelesinden doğan özel b..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...