GAGİAD etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ramazan Bayramı İnsanlığa Barış Huzur, Kardeşlik Mesajı Taşımaktadır

9 Nisan 2024
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Konukoğlu, mesajında bayramların bir araya gelme, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren ..
Ekonomi

GSO’da, Deprem Ve Endüstriyel Riskler Karşısında Sigortanın Önemi Anlatıldı

13 Nisan 2023
Altın, HDI Katılım Sigorta Genel Müdürü Necmettin Gündoğdu, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, ülkemizde yaşadığımız son yüzyılın en büyük felaketi olan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depremlerinden sonra yaşanan büyük yıkımın ..
Ekonomi

GAGİAD Başkanı Koçer Gaziantep ekonomisini değerlendirdi

28 Ocak 2023
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, TRT Çukurova Radyosunda yayınlanan "Bölge Gündemi" programına katılarak kent ekonomisine dair değerlendirmede bulundu.Gaziantep'in tarihten bu yana Güneydo..
Gündem

GAGİAD’tan yeni yıl kutlaması

31 Aralık 2022
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Koçer, mesajında, yeni yılın yeni umutlar, başlangıçlar ve yeni planlar yapma imkanı sunduğunu söyledi. Dünya ..
Eğitim

Mezun Olmak Yeterli mi

12 Mayıs 2022
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) tarafından, Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen ‘Mezun Olmak Yeterli mi?’ konulu söyleşide P&G Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu öğrencilerle tecrübeler..
Gündem

GAGİAD’dan Gaziantep Valisi Davut Gül‘e ziyaret

8 Mart 2022
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, beraberinde 15. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gaziantep Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret etti.GAGİAD 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ve..
Gündem

GAGİAD Cihan Koçer’le devam dedi

27 Şubat 2022
Gaziantep Genç İşadamları Derneği'nin (GAGİAD) 15. Olağan Genel Kurulu, 26 Şubat Cumartesi günü dernek merkezinde gerçekleşti. 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 15. Dönemde de Başkanlığa devam edecek. Genel Kurul’da GAGİAD’ın is..
Ekonomi

GAGİAD’dan mont ve bot yardımı

28 Aralık 2021
Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik mont ve bot yardımında bulunuldu. Gaziantep Yardım Vakfı ile koordineli olarak gerçekleştirilen organizasyonda ihtiyaç sahibi çocukların mut..
Kültür Sanat

GAGİAD’DAN “Genç Gaziantep Kodluyor” sergisi

11 Aralık 2021
 Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Destek Programı kapsamında yürüttüğü “Genç Gaziantep Kodluyor” projesini tamamlayarak Gazikent Gençlik Merkezinde robotik kodlama sergisi aç..
Gündem

GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

16 Ekim 2021
Gaziantep Genç İşadamları Derneği(GAGİAD) tarafından toplum için fark yaratan ve örnek olan kişi, kurum ve kuruluşların başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen törende, sokak hayvanlarının hayatlarını iyileştiren Canlı Hayatını İyile..
Gündem

GAGİAD’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

13 Ağustos 2021
GAGİAD’dan Emniyet Müdürüne ziyaretGaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Emre Başbuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunara..
Çevre

GAGİAD’dan TEMA’ya 10.000 fidan bağışı

8 Ağustos 2021
 Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yakın zamanda ülkemizde çıkan yangınlar sebebiyle; yangın bölgelerinin yeniden ağaçlandırılması için TEMA Vakfı’nın başlatmış olduğu “Yaşamı Yeniden Yeşerteceğiz” kampanyasına 10.000 adet..
Ekonomi

GAGİAD geleceğin dili kodlamayı konuştu

30 Temmuz 2021
GAGİAD geleceğin dili kodlamayı konuştuGAGİAD’ın düzenlediği “Robotik Kodlama ve Tasarımı” konulu video konferansta; robotik kodlamanın amacı, dünyadaki ve ülkemizdeki uygulamaları ile programlamayı öğrenmenin f..
Medya

Koçer: En önemli özgürlüklerden biri basın özgürlüğüdür

24 Temmuz 2021
Koçer: En önemli özgürlüklerden biri basın özgürlüğüdürBasın mensuplarının bayramını kutlayan GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer mesajında; “Basın demokratik ve çağdaş toplumlarda yasama, yürütme, yargıdan sonra toplumun doğru ve..
Ekonomi

Genç Gaziantep Kodluyor projesi eğitimlerine başladı

6 Haziran 2021
Genç Gaziantep Kodluyor projesi eğitimlerine başladı Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından projelendirilen, T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Proj..
Ekonomi

GAGİAD’da gündem yatırım teşvikleri

30 Mayıs 2021
GAGİAD’da gündem yatırım teşvikleri GAGİAD’ın düzenlediği “TÜBİTAK 1501-1507 AR-GE DESTEK PROGRAMLARI” konulu video konferansta, firmaların uluslararası pazara yönelik teknolojik ürün veya süre..
Gündem

Kızılay’dan GAGİAD’a teşekkür plaketi

28 Mayıs 2021
Kızılay’dan GAGİAD’a teşekkür plaketi TÜRK Kızılay Gaziantep Şube Müdürü Prof. Dr. Nihat Yıldırım ve beraberindeki heyet, Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan..
Ekonomi

Koçer : Yerinde gümrükleme katkı sağlayacak

27 Nisan 2021
Koçer : Yerinde gümrükleme katkı sağlayacak ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...