fiyat etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

ENDEKSA İstanbul Konutları İçin Çalışma Yaptı

5 Eylül 2023
Endeksa, İstanbul'daki konutları özelliklerine göre 2 segmente ayırarak değer değişimine yönelik bir çalışma yaptı.Üst segment olarak tanımlanan konutların ortalama metrekare fiyatı 47 bin 682 TL, ortalama konut fiyatı 13 milyon 207 bin..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir, Ekmek Fiyatlarında İndirime Gitti

19 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bünyesinde hizmet veren Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nde (HAYDİ) satışı yapılan ekmeklerin fiyatında indirime gidildi.İlk olarak 12 Eylül 2022 tarihinde satışa başlayan ve vatandaşın d..
Gündem

Nizip’te zabıta ekipleri zincir marketleri denetledi

5 Aralık 2022
Nizip Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimi gerçekleştirdi. İlçe merkezinde yer alan marketlere giderek denetimlerde bulunan ekipler, satılan her t..
Gündem

İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Ekmek 1.5 Lira Olacak

12 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Fırıncılar Odası iş , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 200 gram somun ekmeğin fiyatı 2 buçuk liradan 1 buçuk liraya indirildi.Gaziantep V..
Gündem

Zabıtadan kasa ve raf fiyatı denetimi!

8 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent genelinde bulunan zincir marketlerde raf etiket fiyatı ve kasa fiyatları konusunda denetim yaptı.Ürün fiyatlarında vatandaşları yanıltıcı uygulamaların önüne geçmek amacıyla Büyükşeh..
Ekonomi

Hammadde ve konteyner fiyat artışları ihracatçılarımızı zorluyor

17 Mart 2021
Hammadde ve konteyner fiyat artışları ihracatçılarımızı zorluyor TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu, Mahsum Altunkaya Başkanlığında zoom üzerinden online toplanarak gündemi değerlendirdi. Ba..
Ekonomi

Fahiş fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı mağdur ediyor

9 Mart 2021
Fahiş fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı mağdur ediyor Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay  Yıldırım, "Fahiş fiyatlar hem alıcıyı hem satıcıyı mağdur ediyor" dedi. Gaziantep T..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...