Filistin etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Göçer:İslam Ümmeti Olarak Bir Bayrama Mahsun Giriyoruz

14 Haziran 2024
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “İslam ümmeti olarak bir bayrama daha mahzun girsek de başta Filistin’deki kardeşlerimiz olmak üzere bütün Müslümanların Kurban Bayramı mübarek olsun.” dedi. Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj y..
Gündem

GİBTÜ Öğrencilerinden Gazze’ye Destek için “Çadır Nöbeti”

17 Mayıs 2024
Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tep..
Gündem

HAK-İŞ Konfederasyonu, 1 Mayıs’ta Gaziantep’te Biraraya Geldi

1 Mayıs 2024
Türkiye’nin 81 ilinden gelen kıymetli emekçi kardeşlerimiz, HAK-İŞ’e gönül vermiş dava arkadaşlarımız, Emeği için var gücü ile çalışan emekçilerimiz, Emeği ve alın teri davasından vazgeçmeyen emekçilerimiz, 1 Mayıs Uluslararası Birl..
Gündem

Filistin Bayrağı Kaleden Kaldırıldı

24 Ekim 2023
Pamuk'un bayrak tepkisi ses getirdi Filisitin bayrağı indirildi, Türk bayrağı asıldıİsrail'in Filistin'e olan saldırısını kınama gerekçesiyle Gaziantep’in sembollerinden olan tarihi Gaziantep Kalesi’ne devasa büyüklükte Filistin bayrağ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Gazze’ye 5 ambulans desteği

18 Mayıs 2021
Gazze'nin kardeş belediyesi Şahinbey Belediyesi'nden kardeşlik örneği. Şahinbey Belediyesi mayıs ayı olağan toplantısına Filistin halkıyla dayanışma önerge ve mesajları gündem olurken Gazze'ye tam donanımlı 5 ambulans d..
Gündem

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nden Filistin için çok önemli çağrı

15 Mayıs 2021
Yedi Başak İnsani Yardım Derneği’nden Filistin için çok önemli çağrıYedi Başak İnsanı Yardım Derneği, İsrail'in yoğun saldırısı altında bulunan Filistin halkına acil sağlık, tıbbi malzeme, gıda, giyecek yardımı yapılması için dünyaya ça..
Gündem

Gaziantep’te her yer Kudüs, her yer Filistin

13 Mayıs 2021
Gaziantep’te her yer Kudüs, her yer FilistinTarihi Antep Kalesi'nde ve Belediye Binasında Filistin'e destek amacıyla Filistin Bayrağı ve #AntepKudüsle yazısı yansıtıldı.İsrail'in, Filistin'e karşı  yapmış olduğu zulme tepki gösterme..
Gündem

Ünverdi: Akan gözyaşlarının dinmesini diliyorum

12 Mayıs 2021
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, "Ramazan Bayramı'nın Filistin’de ve dünyanın farklı bölgelerinde akan gözyaşının dinmesi ve İslam aleminde yeni bir dirilişe vesile olmasını diliyorum..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...