EYT etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Enkazdan çıkan altınların sahibi bulundu

8 Mart 2023
Düne kadar bankadaki paralara el konulur korkusu ile yastık altına yönelen tasarruf sahipleri depremin akabinde bankanın yolunu tuttu. Kiralık kasalar doldu taştı. 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Depremleri, Türkiye’nin deprem gerçeğinden ne ka..
Gündem

Milyonların beklediği EYT kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonunda

31 Ocak 2023
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer "EYT’ye ilişkin kanun teklifimiz Perşembe günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülerek önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulunda yasalaşacaktır.”5..
Gündem

EYT düzenlemesi mecliste! İşte detaylar

30 Ocak 2023
AKP Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, cuma günü Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemesine son şeklinin verildiğini açıkladı.“Prim gün sayısını dolduran kendi mevzuatı çerçevesinde emekli olabilecek” diyen Akbaş..
Gündem

EYT’liler İçin Önemli Uyarı!

23 Ocak 2023
Yaklaşık 2 milyon 200 bin kişiyi yakından ilgilendiren EYT düzenlemesinin önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelerek yasalaşması bekleniyor. Emekli olduktan sonra aynı işyerinde çalışmayı planlayanlara yönelik Yarg..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesini açıkladı

28 Aralık 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Yaş sınırı uygulanmayacaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip..
Gündem

EYT için son söz Cumhurbaşkanı Erdoğan’da

8 Aralık 2022
EYT düzenlemesi konusunda son sözü Başkan Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek.Çalışmanın Aralık ayı içerisinde veya yeni yılın ilk ayında Meclis'e sunulması bekleniyor. Düzenlemeden 8 Eylül 1999'dan önce sigortalı olup emeklilik için gerekl..
Gündem

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması

8 Aralık 2022
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş sınırına ilişkin Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklama yapacağını söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT’de yaş sınırıyla ilgili soruya, “Genel Kurul..
Gündem

Emeklilikte yaşa takılanlar için nefesler tutuldu

7 Aralık 2022
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine v..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Ve EYT Mesajı

29 Eylül 2022
Erdoğan, "Son asgari ücret rakamını aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımızla bu konuda görüşmeler yapacağız. Yeni bir adımı yıl sonu itibarıyla atacağız. 2023'e güçlü bir şekilde gireceğiz. Rakam konusunda endişe etmeyin. Hiç şüphe..
Gündem

Bakan Vedat Bilgin’in Asgari Ücret Zammı İle ilgili Açıklaması

22 Eylül 2022
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret zammı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Ar..
Gündem

EYT’liler için yeni çalışma mı yapılıyor?

30 Ekim 2021
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), asgari ücret ve emekli aylıkları konusunda çalışma yaptığı öne sürüldü.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), asgari ücret ..
Gündem

‘3600 ek gösterge ve EYT sorununu çözeceğiz’

5 Ekim 2021
“Öğretmenlere verilen sözler tutulmalı” diyen CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında eğitim emekçilerinin yaşadığı ekonomik, sosyal, mesleki ve özlük sorunlarına ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...