etkinlik etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Nohut Dürümü Etkinliği Coşkuyla Kutlandı

11 Haziran 2024
Gaziantep Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde mezunlar "Nohut Dürümü" etkinliğini kutlamak amacıyla toplandı.Gaziantep'in en köklü okullarından biri olan Atatürk Lisesi her yıl olduğu gibi (pandemi ve deprem yılı haricinde) bu yıl da nohu..
Gündem

Anneler Çocuklarıyla Birlikte Bilimsel Etkinliklere Katıldılar

13 Mayıs 2024
Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde Bilim Şehitkamil, Anneler Günü’nü unutulmaz kılan özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bilimin büyülü dünyasına keyifli bir yolculuğa çıkan ..
Gündem

Drift Etkinliği’ne Davetlisiniz

2 Mayıs 2024
Gaziantep valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yeni bir etkinlik düzenliyor."🚘 @gantepvaliligi ve @GaziantepBeld tarafından, güvenli ve özel olarak tasarlanmış alanda Drift Fest 2024 etkinliği düzenleniyor.Heyecan dolu anlar..
Yerel Yönetimler

Erikçe Macera Parkı’nda Sıra Dışı Etkinliklerle Keyifli Vakit

2 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Erikçe Ormanı’nda kurulan macera parkı, yıl içerisinde çeşitli aktivitelerle vatandaşların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.Kampa gelen vatandaşlara, ilk etapta kamp liderleri eşliğinde ..
Eğitim

Engelsiz Bir Dünya için Hep Birlikte El Ele!

2 Aralık 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne yönelik o..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi’inden Doğa Yürüyüşü Etkinliği

12 Haziran 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi yöneticileri ve çalışanları “SANKO ile Doğayı Hisset” etkinliğinde Gaziantep Erikçe Ormanı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Yoğun çalışma temposu arasında katılımcılar temiz havada çam ağaçları arasında do..
Yerel Yönetimler

Masal Parkı’nda Ramazan Etkinlikleri Dolu Geçiyor

5 Nisan 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Masal Parkı’nda kurduğu “Ramazan Sokağı” etkinlik alanıyla 11 ayın sultanı Ramazan Gaziantep’te bir başka geçiyor.Her akşam Masal Parkı’nda iftardan hemen önce başlayan etkinlikler gece yarısına kada..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Engelli Vatandaşları Unutmadı

3 Aralık 2022
Gaziantep Jandarmadan engelli vatandaşlara etkinlikler düzenledi.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca; 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında “EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR” mottosuyla; "Jandarma sorumluluk sahasında ikamet eden eng..
Sağlık

ANKA Hastanesi’nde diyabete dikkat çekildi

14 Kasım 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında diyabete dikkat çekmek ve diyabet hakkında farkındalığı artırmak amacıyla stant açıldı. Standa hasta ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdi. Sağlık çalışanları, ..
Eğitim

SANKO Üniversitesinde Kadına Yönelik Şiddete Dikkat Çekildi 

25 Ekim 2022
SANKO Üniversitesi ile Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) iş birliğiyle kadına şiddete dikkat çekmek amacıyla “Kadına El Kalkamaz” konulu etkinlik düzenlendi. SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü..
Gündem

Büyükşehir, İklim Eylem Haftası’ında 400 Öğrenci İçin Çeşitli Etkinlikler Düzenledi

27 Eylül 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından İklim Eylem Haftası dolayısıyla “İklim Değişikliği ile Mücadele ve Adaptasyon” temalı etkinlikler düzenlendi.GBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, çocuklar ve gençler..
Ekonomi

Tasarımcılar Tasarladı Gaziantepli Halıcılar Dokudu

23 Eylül 2022
Tasarlayın ganıyla düzenlenen VIII. Makine Halısı Tasarım Yarışmasına katılarak yirmi finalist arasına giren tasarımlar bugün jüri için görücüye çıktı. Bu yıl yarışmaya 256 eserle müracat edildiğini ifade eden GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Ka..
Gündem

30 Ağustos Etkinlikleri Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

29 Ağustos 2022
Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. G..
Yerel Yönetimler

19 MAYIS Şahinbey’de Coşku İle Kutlandı

19 Mayıs 2022
Şahinbey Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu kutladı.Şahinbey Belediyesi tarafından günler öncesinden kutlanmaya başlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor ..
Eğitim

İlkokul öğrencileri için boyama etkinliği düzenlendi

9 Kasım 2021
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı ile Resim Bölümü öğrencileri Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) dersi kapsamında Asiye Ziylan İlkokulu’nun dış duvarlarını renklendirme etkinliği..
Çevre

Dünya Çevre Günü’ne tiyatro ile dikkat çektiler

7 Haziran 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çocuklarda çevre temizliği bilincinin oluşmasına yönelik “Ödevimiz Sıfır Atık” adlı tiyatro oyununu hazırladı. Düny..
Ekonomi

EGD’nin ‘Türkiye Ekonomiyi Konuşuyor’ etkinliği devam ediyor

10 Mayıs 2021
EGD’nin ‘Türkiye Ekonomiyi Konuşuyor’ etkinliği devam ediyorEkonomi Gazetecileri Derneği (EGD), ‘Türkiye Ekonomiyi Konuşuyor’ etkinliğinin konuğu Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser oldu.Her ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...