et etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Kurban Bayramı sonrası et alerjisine dikkat !

26 Temmuz 2021
Etin bol tüketildiği Kurban Bayramı sonrası et alerjisine dikkat edilmeli. Kırmızı et alerjisi kendini hemen belli edebileceği gibi 3 veya 6 saat sonra da etkisini gösterebilir. Peki, kırm..
Gündem

Gaziantep’te 5 bin aileye et dağıtıldı

21 Temmuz 2021
Gaziantep'te 5 bin aileye et dağıtıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 5 bin aileye et dağıtımını gerçekleştirdi.  ..
Gündem

Kurban etini çatal, bıçakla karıştırmayın !

20 Temmuz 2021
Kurban etini çatal, bıçakla karıştırmayın !Dr. Fevzi Özgönül, ''Kurban etini, çatal bıçak gibi delici bir gereçle karıştırmayın yoksa etin içerisindeki su, fazlası ile dışarı çıkar böylece etin hem tadı hem de besin değeri kaybolur' 'de..
Sağlık

Bayramda eti kahvaltıda tüketmeyin

19 Temmuz 2021
Bayramda eti kahvaltıda tüketmeyinPandemi döneminde yanlış beslenme ve düşük fiziksel aktivite vücut ağırlığını olumsuz etkiledi. Buna bağlı olarak meydana gelen kilo artışının hem bağışıklık sistemini zayıflattığını hem de COVID-19’a v..
Sağlık

Kırmızı et alerjisi belirtileri, teşhisi ve tedavisi

16 Temmuz 2021
Kırmızı et alerjisi belirtileri, teşhisi ve tedavisiKırmızı ete alerjiniz varsa kurban bayramınız zehir olmasın. Kurban bayramında kırmızı et alerjisinin belirtilerine dikkat edin. Alerji belirtileri et tüketiminden hemen sonra olabildi..
Yerel Yönetimler

Zabıta dişi keçi ve koyun kesimlerine dur demek için denetimde

9 Şubat 2021
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, dişi koyun ve keçi kesimlerine dur demek için denetimlerine devam ediyor.Büyükşehir zabıta ekiplerince uygunsuz işletmelere yönelik yasaklara uyulmaması durumun..
Ekonomi

Gaziantep Et Borsası ve Et Hali masaya yatırıldı

7 Şubat 2021
Gaziantep'te Et Borsası ve Et Halinin, çalışma usul ve esaslarına ilişkin konular ele alınarak, kırmızı et sektöründe yaşanan genel sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi. Gaziantep'te yeni hizmete açılan Gaziante..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...