ERASMUS etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GİBTÜ’den İspanya çıkarması

6 Mayıs 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İspanya Üniversiteleri ile Erasmus İkili İşbirliği Anlaşmaları ve Üniversiteler Arası İşbirliği Protokolleri (MOU) İmzaladı. Yapılan anlaşmalar öğrenci ve akademisyen değişimlerini destekleye..
Eğitim

GAÜN’de ERASMUS+ Bilgilendirme Toplantısı

11 Mart 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak’ın konuşmacı olarak yer aldığı Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanlık Konferans ..
Eğitim

GAÜN’de Dijital Erasmus+Programı Tanıtıldı

12 Ocak 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus+ İkili Anlaşmalarının arttırılması ve Erasmus+ programının dijitalleşmesi sürecine yönelik bilgilendirme toplantısını GAÜN Ömer Asım Aksoy Konferans Salonu’nda gerçekleştir..
Eğitim

Erasmus+ Fırsatları ErasmusDays Etkinliğinde Tanıtıldı

17 Ekim 2023
Erasmus+ programının tanınırlığını artırmak ve öğrencileri bu programdan daha etkin yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından ErasmusDays etkinlikleri düzenlendi. Ağaç dikimi ile başlayan program kapsamında..
Eğitim

Girişimcilik Festivali” Projesinin Açılışı HKÜ’de Gerçekleştirildi

8 Ağustos 2023
Gençlik Çalışanları için Girişimcilik Festivali” Projesinin Açılışı HKÜ’de GerçekleştirildiAvrupa Birliği (AB) tarafından fonlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile Erasmus+ programı altında uygulanan “Gençlik Çalışanları için Girişi..
Eğitim

HKÜ’de Gençlik Çalışanları için Girişimcilik Eğitiminin Güçlendirilmesi

22 Temmuz 2022
Avrupa Birliği (AB) tarafından fonlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile Erasmus+ programı altında uygulanan “Gençlik Çalışanları için Girişimcilik Eğitiminin Güçlendirilmesi” projesinin açılış programı Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ)..
Yerel Yönetimler

ERASMUS öğrencilerine seminer ve atölye çalışması

6 Temmuz 2021
 ERASMUS öğrencilerine seminer ve atölye çalışmasıBüyükşehir'den Erasmus öğrencilerine "iklim değişikliği" konulu seminer ve atölye çalışması!Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünyayı Koru Başka Gidecek Bir Yerimiz..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...