Engelli etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Otizm Spektrum Bozukluğu Etkinliği HKÜ’de Gerçekleştirildi

17 Nisan 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Eğitim Fakültesi, Özel Eğitim Bölümü, Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖZEUAM), Engelsiz Öğrenci Birimi ve Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu iş birliği ile; Otizm Farkındalık Ayı’na yönelik olarak, Ot..
Spor

Engelli Sporcular Büyükşehir’e 40 Madalya kazandırdı

17 Nisan 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde et..
Yerel Yönetimler

Engelli Bireylerin Medikal Malzemeleri Evlerine Teslim Ediliyor

10 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ortopedik engelli bireylerin tekerlekli sandalyeleri ev ziyaretleriyle hanelerine teslim ediliyor.GBB Sağlık ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından son iki ayda 350 engelli bir..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin, Motorları Çalınan Engelli Çifte Yenisini Getirdi

15 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak’ın çalınan motosikletinin yenisi alınarak aileye verildi.Beyazlar Mahallesi’nde bulunan Malak Ailesi’nin evinin önünden 4 Ağustos günü çalınan,..
Yerel Yönetimler

İşitme Engelli Çiftin Nikahını Başkan Tahmazoğlu Kıydı

21 Temmuz 2023
Şahinbey İlçesi’nde yaşayan işitme engelli çift Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kıydığı nikâhla mutluluğa evet dediler.Şahinbey İlçesi’nde yaşayan işitme engelli Serdar Sevenler ile Emine Bozkurt çifti nikâh akdini yerin..
Yerel Yönetimler

Aşk Engel Tanımadı

11 Nisan 2023
İşitme engelli çiftin nikahını kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun” dedi.Şehitkamil Belediy..
Yerel Yönetimler

Özel sektörde engelli istihdamı sağlıyorlar

16 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş ve Kariyer Merkezi, özel sektörde yer alan firmalarla ortak yürüttüğü çalışmalarla engelli personel istihdam etmeyi sürdürüyor. Özel sektörle vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gören İnsan Kaynakları..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Engelli Vatandaşları Unutmadı

3 Aralık 2022
Gaziantep Jandarmadan engelli vatandaşlara etkinlikler düzenledi.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca; 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında “EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR” mottosuyla; "Jandarma sorumluluk sahasında ikamet eden eng..
Spor

Engelli ve özel sporcular Fadıloğlu’nu ziyaret etti

2 Aralık 2022
Alleben Yüzme Havuzunda eğitim gören bedensel engelli, görme engelli ve özel 15 sporcu, velileriyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, "Tüm yıl boyunca yavrularımız ve ailelerimizle be..
Gündem

Şahinbey’den engelli koridoru

2 Aralık 2022
3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Şahinbey Belediyesi, kurduğu Empati Koridoruyla vatandaşlarımızın bir dakikalığına engelli kardeşlerimizin duygularına ortak olmalarını sağladı. Şahinbey Belediyesi 3 Aralık Dünya Eng..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir 7 Milyonu Aşkın Engelli Ve Yaşlı Vatandaşın Yaşamına Dokundu

7 Kasım 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ve çevre illerde bulunan 7 milyonu aşkın engelli ve yaşlı vatandaşın yaşamına dokundu.Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı, 2014 yılından bugüne kadar ken..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Ortez Protez Merkezi ile Engellilerin Yaşamına Dokunuyor

11 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ortez Protez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde üretilen medikal ürünler, dar gelirli engelli bireylerin yaşam kalitelerini yükseltiyor. Türk..
Spor

ŞAHİNBEY AMPUTE Tek Golle Geçti 1-0

5 Haziran 2022
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü...
Yerel Yönetimler

Şahinbey’den 2.927 Vatandaşa Akülü ve Manuel Tekerlekli Sandalye

11 Mayıs 2022
Şahinbey Belediyesi yılın 365 günü engellilerin yanında olduğunu göstererek, engelli vatandaşlara 131 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye hediye etti. Bugüne kadar yaptığı ..
Gündem

HKÜ Kampüsünde  mor balonlar bırakıldı

4 Aralık 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Türk Kızılayı iş birliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla “Farkındalık Programı” gerçekleştirildi. Bu yıl “Kovid-19 gölg..
Yerel Yönetimler

Yaşam Evi engelli ve muhtaçların yuvası oldu

10 Ağustos 2021
Yaşam Evi engelli ve muhtaçların yuvası oldu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaşam Evi, yardıma muhtaç vatandaşlara ve engelli bireylere yuva oluyor. İhtiyaçlı bireylerin bir arada bulunduğu bu sıcak ortamda hem tedavi..
Yerel Yönetimler

Engelli ve yaşlılara günlük 2 öğün yemek dağıtılıyor

23 Aralık 2020
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yüksek risk grubunda yer alıp kendi imkanlarıyla yemek yapamayan yaşlılara ve engellilere günlük 2 öğün yemek dağıtımı yapılıyor.Sosyal belediyecilik a..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...