elektrik kesintisi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantepliler Dikkat! Elektrikler kesilecek

23 Kasım 2022
İşte kesinti uygulanacak mahalleler:Meydana Gelen Kesintinin Açıklaması : Şebeke i̇yi̇leşti̇rme çalışmaları Beklenen Elektrik Kesintisi Süresi : 3 saat 30 dakika Kesintinin Başlama Zamanı : 24 Kasım - 2022 Saat :08:30 Kesinti Bitiş Z..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Çok sayıda mahalle elektriksiz kalacak

1 Ağustos 2021
Gaziantepliler dikkat! Çok sayıda mahalle elektriksiz kalacakGaziantep’te 2 Ağustos Pazartesi (Yarın) çok sayıda mahalle elektriksiz kalacak. İşte elektriksiz kalacak mahalleler:KARKAMIŞBeklenen Elektrik Kesintisi Süresi : 5 saa..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Bazı mahallelerde elektrikler kesilecek

17 Temmuz 2021
Gaziantepliler dikkat! Bazı mahallelerde elektrikler kesilecekGaziantep'te yarın (18 Temmuz Pazar) bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak.İşte Gaziantep’te kesinti yapılacak Bazı mahalleler:ŞAHİNBEYHesaplanan Elekt..
Gündem

Gaziantepliler dikkat ! Çok sayıda mahallede elektrikler kesilecek

4 Temmuz 2021
Gaziantepliler dikkat ! Çok sayıda mahallede elektrikler kesilecekGaziantep’te yarın (5 Temmuz Pazartesi) çok sayıda mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Gaziantepliler elektrik kesintisine karşı uyarıldı.İşte kesinti yaşanacak m..
Gündem

CHP’li Kaplan’dan elektrik kesintisi çağrısı

2 Temmuz 2021
CHP'li Kaplan'dan elektrik kesintisi çağrısıCHP'li Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep genelinde sık sık tekrarlanan elektrik kesintilerinden kaynaklı şikâyetleri gündeme getirerek vatandaşın bu mağduriyetinin sonlandırılması..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Kentte birçok mahallede kesinti var

30 Mayıs 2021
Gaziantepliler dikkat! Kentte birçok mahallede kesinti varGaziantep’te birçok mahallede 31 Mayıs Pazartesi günü de kesintiler var. Kentte birçok mahallede elektrik kesintileri uygulanacak.İşte kentte kesinti olacak mahalleler:Nİ..
Gündem

Gaziantep’te elektrikler kesilecek! Birçok mahallede kesinti uygulanacak

23 Mayıs 2021
Gaziantep’te 24 Mayıs Pazartesi (yarın) elektrikler kesilecek. Her gün rutin olarak elektriklerin kesildiği kentte yine kesinti uygulanacak .Gaziantep’te elektrikler kesilecek! Birçok mahallede kesinti uygulanacakİşte kesinti uygula..
Gündem

Gaziantep’te yarın yine elektrik kesintisi! Bir çok bölgede elektrik kesintisi olacak

19 Mayıs 2021
Gaziantep’te 20 Mayıs Perşembe Günü ( yarın ) yine elektrikler kesilecek. Bir çok bölgede elektrik kesintileri olacak. Gaziantep'te yarın yine elektrik kesintisi! Bir çok bölgede elektrik kesintisi olacak ..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Birçok mahallede elektrikler kesilecek

6 Mayıs 2021
Gaziantepliler dikkat! Birçok  mahallede elektrikler kesilecekGaziantep’te 7 Mayıs 2021 Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak. Birçok mahallede elektrikler kesilecek.İşte elektriksiz kalacak mahalleler:NURDAĞI7.5.2021 Tar..
Gündem

Gaziantep’te yine elektrik kesintisi! Hangi mahallelerde kesinti var?

5 Mayıs 2021
Gaziantep’te rutin haline dönüşen elektrik kesintilerine yarın da devam edecek.6 Nisan (Perşembe) günü de hangi mahallelerde kesinti olacağı açıklandı. Gaziantep’te yine elektrik kesintisi! Hangi mahallelerde kesin..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Merkez ve ilçelerde elektrik kesintisi var

3 Mayıs 2021
Gaziantepliler dikkat! Merkez ve ilçelerde elektrik kesintisi varGaziantep’te merkez ve ilçelerde 4 Mayıs Salı günü (yarın) elektrik kesintisi uygulanacak. Yarın sabah 09İ00’dan itibaren çok sayıda mahallede elektrikler kesilecek.İş..
Gündem

Gaziantep’te elektrik kesintileri tam kapanma dinlemiyor! Çok sayıda mahallede kesinti var

2 Mayıs 2021
Gaziantep'te ve İlçelerinde 3 Mayıs Pazartesi günü yine çok sayıda mahallede elektrikler kesilecek. Tam kapanma günlerinde de kesintiler aralıksız sürüyor. Gaziantep’te elektrik kesintileri tam kapanma dinlemiyor! ..
Gündem

Gaziantep’te yine elektrikler kesilecek! Onlarca mahallede kesinti var

1 Mayıs 2021
Gaziantep’te tam kapanmada da elektrik kesintileri sürüyor. 2 Mayıs Pazar günü yine onlarca mahallede elektrikler kesilecek.Gaziantep’te yine elektrikler kesilecek! Onlarca mahallede kesinti varİşte elektrikleri kesilecek onlarca ma..
Gündem

Gaziantepliler dikkat! Enerjisa çok sayıda mahallede elektriklerin kesileceğini duyurdu

1 Mayıs 2021
Gaziantepliler dikkat! Enerjisa çok sayıda mahallede elektriklerin kesileceğini duyurduGaziantep’te 1 Mayıs (bugün) tarihinde de çok sayıda mahallede elektrik kesintisi olacağını Enerjisa duyurdu. İşte elektrik kesintisi uygulanacak mah..
Gündem

Gaziantep’te yine elektrikler kesilecek! Kesintiye devam

27 Nisan 2021
Gaziantep’te 28 Nisan Çarşamba günü de (Yarın) elektrikler kesilecek. Çok sayıda mahallede kesintiye devam edilec..
Gündem

Gaziantep’te elektrikler kesilecek! Hangi mahallelerde kesinti var?

24 Nisan 2021
Gaziantep’te sokağa çıkma yasağının üçüncü gününde de elektrik kesintileri devam edecek. Enerjisa hangi mahallelerde kesinti olacağını açıkladı. Gaziantep'te elektrikler kesilecek! Hangi mahallelerde kesinti var? ..
Gündem

Gaziantep’te yine elektrikler kesilecek! İşte karanlıkta kalacak mahalleler

23 Nisan 2021
Gaziantep’te elektrik kesintileri sokağa çıkma yasağının ikinci gününde de sürecek. 24 Nisan Cumartesi günü yine çok sayıda mahalle karanlıkta kalacak. Gaziantep'te yine elektrikler kesilecek! İşte karanlıkta kalac..
Gündem

Gaziantep’te elektrikler kesilecek! Yasaklı günde de elektrikler yok

23 Nisan 2021
Gaziantep’te elektrikler kesilecek! Yasaklı günde de elektrikler yok Gaziantep’te sokağa çıkma yasağı olan 23 Nisan Cuma günü de elektrikler kesilecek. Çok sayıda mahallede yine elektrikler olmayacak. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...