Elazığ etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Deprem oldu, halk panik yaşadı

15 Ocak 2023
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde sabah saatlerinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem vatandaşlar arasında panipe sebep oldu. AFAD, 'Geçmiş olsun Elazığ. Elazığ ili Sivrice ilçesinde saat 06.36’de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana g..
Gündem

Deprem oldu

17 Ocak 2021
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 12.24'te Elazığ'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Elazığ merkezde meydana gelen depremin, 17 kilometre derinlikte old..
Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama

27 Aralık 2020
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ merkezde saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde, 15,94 km derinlikte bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Bakan Soylu, “Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramal..
Gündem

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’ndan deprem açıklaması

27 Aralık 2020
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, deprem sonrası açıklamada bulundu. Şerifoğulları, “Şehrimizde meydana gelen 5.3 şiddetindeki #deprem sonrasında çok şükür herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması en büyük tesellimiz oldu. Tüm v..
Gündem

Deprem oldu

27 Aralık 2020
AFAD, merkez üssü Elazığ olan 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Elazığ merkezde saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde, 15,94 km derinlikte bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar olumsuz bir..
Gündem

Deprem oldu

26 Aralık 2020
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 14.09'da 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından duyurulan son depremler verilerine göre, Sivrice'de meydana gelen deprem çevre il ve ilçelerden hissedilirken 11 km derinlikte gerçekleşti. K..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...