Eğitim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Eğitim

GAÜN Ve GAİB İş Birliği İle Düzenlenen Yeşil Yetenekler

24 Nisan 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gereksinimlerini karşılamak amacıyla bir araya geldi. ..
Ekonomi

İşyerlerinde İşçi Sağlığı Ve İş Güvenligi Konusu GSOMEM’de Konuşuldu

27 Mart 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde, “İşyerlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Nasıl Yönetilmeli” konulu toplantı gerçekleştirildi. Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’n..
Eğitim

26 Mart 2024
Şimşek: Eğitim önceliğimiz olmaya devam edecekÖzel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Erasmus Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 10 proje arasına girme başarısını..
Eğitim

GİBTÜ’de “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi

21 Mart 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi. Eğitimde, sektörel uzmanlar ve kariyer danışmanları tarafından çeşitli konular ele..
Eğitim

Rektör Demir:”Biz Büyümeyi Öğrenci Sayısıyla Kıyaslamıyoruz”

23 Ocak 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, gazetecilerle bir araya gelerek üniversite hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Şehmus Demir, 100 öğretim üyesi ve 195 personelle 4 bin 700 öğrenciye eğitim verd..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı’ında Eğitimler Sürüyor

14 Ocak 2024
Şehitkamil’de ikamet eden 54 bin 361 öğrenciye, teorik ve uygulamalı trafik kuralları eğitimi verdiklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Trafik E..
Eğitim

HKÜ Dünya Sivil Havacılık Günü’nü Coşkuyla Kutladı

8 Aralık 2023
İstanbul Hava Limanı (İGA) ve Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere, havacılık sektörünün önemli kuruluşları ile protokollere imza atan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü’nü havacılık sektörünün temsi..
Eğitim

Psikoloji Gündemi’nde Zorbalık Konusu Masaya Yatırıldı

6 Aralık 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından bu yıl ‘zorbalık’ teması ile 21.’si düzenlenen “Psikoloji Gündemi”, HKÜ öğrencilerinin yanı sıra Gaziantep ve çevre illerden psikol..
Eğitim

Rektör Özaydın Dikkat Çeken Projelerini Açıkladı

24 Kasım 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, ulusal ve yerel medya temsilcileriyle GAÜN Rektörlük Senato Odası’nda düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın toplantıda, GAÜN’de hayata geçirilen ..
Eğitim

Erasmus+ Fırsatları ErasmusDays Etkinliğinde Tanıtıldı

17 Ekim 2023
Erasmus+ programının tanınırlığını artırmak ve öğrencileri bu programdan daha etkin yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından ErasmusDays etkinlikleri düzenlendi. Ağaç dikimi ile başlayan program kapsamında..
Eğitim

HKÜ 2000’e Yakın Yeni Öğrencisine “Hoş Geldiniz!” dedi

5 Ekim 2023
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerine, hem akademik hem de sosyal olarak zengin içerik yelpazesine sahip “Oryantasyon 2023: Üniversite Hayatına Giriş Dersi” düzenledi. 3 bin ki..
Eğitim

Afet İletişimi Ve Haberciliği Eğitimi

1 Ekim 2023
Kriz ve afet anlarında artan iletişim ve yardım ihtiyacına bağlı olarak afet iletişimi ve haberciliği önem kazanmıştır. Özellikle de dezenformasyonun "kamu güvenliğini" tehdit seviyesine gelebildiği bu süreçte afet kriz iletişimini doğru..
Gündem

Festivalin gözdesi GİBTÜ oldu

19 Eylül 2023
Lezzet şehri adıyla anılan Gaziantep'teki GİBTÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gaziantep Festival Park Lezzet Sokağı'nda açılışı gerçekleşen "GastroAntep Kültür Yolu Festivali"ne damgasını vurdu. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölü..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Depremzede Çocukları Yalnız Bırakmadı

13 Eylül 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte depremden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki konteyner kentlerde yaşayan çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri adına ..
Eğitim

SANKO Üniversitesi Ek Kontenjanla Gelecek Öğrencilerini Bekliyor

12 Eylül 2023
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme dönemi başladı. SANKO Üniversiteli olmak isteyen aday öğrenciler, 12-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Ek Yerleştirme Tercih Tanıtım Günleri’nde tercih yapabilecek.Aday ..
Gündem

Çetin, tarih yıkımı yerinde inceledi

2 Eylül 2023
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 1962 yılında Gaziantep’te hizmet vermeye başlayan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan ve yıkımı yapılan Dr.Ersin Arslan Devlet hastanesi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.Asrın Felaket..
Sağlık

Medical Point ile Eğitime Devam

1 Eylül 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi bünyesinde çeşitli birimlerde görev alan 30 personel ortaokul eğitimlerini tamamlayarak mezuniyet heyecanı yaşadı.Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde düzenlenen mezuniyet töreni ile Medical Point ile ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...