Eğitim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

Jandarmadan Öğrencilere Güvenli Trafik Eğitim

28 Eylül 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafik timlerince "Trafik dedektifi ve yaya önceliği projesi” kapsamında (225) öğrenciye trafik eğitim verilmiştir. Öğrencilere temel trafik kura..
Sağlık

Medical Point Hastanesi HPV Virüsü Aşıları Üzerine Seminer Düzenledi

26 Eylül 2024
HPV Virüsü ve Aşıları Üzerine Eğitim Semineri düzenlendi. Medical Point Gaziantep Hastanesi, sağlık alanında farkındalık yaratmak amacıyla Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Demiroğlu ve Yenilikçi Avukatlar Grubu iş birliğiyle HPV virüsü ve aşıları hak..
Eğitim

Alper Kaplan GKV Özel Liseleri Müdürlüğü Görevine Getirildi

11 Eylül 2024
Gaziantep eğitim dünyasının yakından tanıdığı Alper Kaplan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürlüğü görevine getirildi. Farklı eğitim kurumlarında başarıyla idarecilik görevini yürüten Alper Kaplan bundan sonraki süreçte Gaziantep Kole..
Eğitim

GKV’de Uyum Haftası Etkinlikleri Başarıyla Tamamlandı

6 Eylül 2024
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2024-2025 eğitim öğretim yılı uyum haftası etkinliklerini başarıyla tamamladı. Bu yıl ilk kez anaokulu, ilkokul birinci sınıf, ortaokul 5.sınıfa başlayan öğrenciler için düzenlenen uyum haftasında öğrenci..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Hem Eğitime Hem Spora Destek

21 Ağustos 2024
Birçok alanda eğitime ve spora önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Valiliği'nin koordinasyonunda yeni bir işbirliği protokolüne daha imza attı.Gaziantep Valiliği'nin koordinasyonunda Şahinbey Belediyesi, İl Mil..
Sağlık

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nde İlk Yardım Eğitim Merkezi Açıldı

7 Haziran 2024
Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü yeni hizmet binasında, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı ''İlk Yardım Eğitim Merkezi'' İl Sağlık Müdürü Dr.Beytullah ŞAHİN’ in de katılımıyla açıldı. Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Gizem COŞK..
Eğitim

Oğuzeli MYO Öğrencilerine Atış Eğitimi Verildi

6 Haziran 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü öğrencilerine Öğretim Görevlisi Zeki Sunar koordinatörlüğünde, GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdü..
Eğitim

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerinin Beyaz Önlük Gururu

3 Haziran 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde “Beyaz Önlük Giyme Töreni” düzenlendi. Törende, 100 diş hekimliği fakültesi öğrencisi beyaz önlüklerini giyme ..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencilerine Bir Ödül Daha

29 Mayıs 2024
SANKO Okulları öğrencileri, Bilişim Garajı tarafından TED Ankara Üniversitesi’nde düzenlenen HACKIDHON 2024’te Eleştirel Düşünme ödülünü kazandı.“Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam” temasıyla gerçekleştirilen HACKIDHON 2024’te SANKO Okulları öğ..
Eğitim

SANKO Okulları’nın Büyük Gururu

24 Mayıs 2024
SANKO Okulları öğrencileri, Uluslararası Regeneron ISEF 2024 Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda Türkiye’yi temsil etti.Türkiye, dünyanın en büyük bilim ve mühendislik yarışması olan “Regeneron ISEF 2024”e TÜBİTAK tarafından 14 takımdan ..
Ekonomi

“Yeşil Yetenekler Eğiticiler’in Eğitimi” İlk Etabı Sona Erdi

16 Mayıs 2024
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen Yeşil Yetenekler – Eğiticilerin Eğitimi programının ilk etabı dört haftanın ardından tamamlandı. GAİB hizmet bi..
Eğitim

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

14 Mayıs 2024
Kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.2023-2024 eğitim öğretim yılının sonlarına gelinmesi..
Asayiş

Araban’da Traktör Sürücülerine Jandarmadan Güvenli Tarım Eğitimi

26 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, Güvenli Tarım kapsamında, Araban ilçesinde (60) traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkın..
Eğitim

GAÜN Ve GAİB İş Birliği İle Düzenlenen Yeşil Yetenekler

24 Nisan 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gereksinimlerini karşılamak amacıyla bir araya geldi. ..
Ekonomi

İşyerlerinde İşçi Sağlığı Ve İş Güvenligi Konusu GSOMEM’de Konuşuldu

27 Mart 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde, “İşyerlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Nasıl Yönetilmeli” konulu toplantı gerçekleştirildi. Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’n..
Eğitim

26 Mart 2024
Şimşek: Eğitim önceliğimiz olmaya devam edecekÖzel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Erasmus Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 10 proje arasına girme başarısını..
Eğitim

GİBTÜ’de “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi

21 Mart 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde “İş Kulübü Eğitimi” düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi. Eğitimde, sektörel uzmanlar ve kariyer danışmanları tarafından çeşitli konular ele..
Eğitim

Rektör Demir:”Biz Büyümeyi Öğrenci Sayısıyla Kıyaslamıyoruz”

23 Ocak 2024
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, gazetecilerle bir araya gelerek üniversite hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Şehmus Demir, 100 öğretim üyesi ve 195 personelle 4 bin 700 öğrenciye eğitim verd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...