düğün etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Valilik Açıklama Yaptı

24 Kasım 2023
Gaziantep Valiliği geçtiğimiz günlerde bir kişini öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Gaziantep Valiliği’nden konuyla ilişkin yapılan açıklamada, ‘’23.11.202..
Gündem

İsmet Özcan’ın mutlu günü

5 Haziran 2023
siyaset ve iş dünyasını da buluşturdu. Gaziantep ve Kahramanmaraş'ın tanınmış ailelerinden Özcan ailesinin oğlu Oğuzhan ile Bucan ailesinin güzel kızı Sena’nın nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. Tören sırasında nikah cü..
Asayiş

Düğünde Silahlar Konuştu

19 Kasım 2022
Gaziantep’te düğünde silahlar konuştu: Çok sayıda yaralı var Gaziantep'te bir düğünde iki grup arasında kavga çıktı.Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi 55. nolu sokak üzerinde yapılan düğünde 2 grup arasında sebebi belli olmayan bir n..
Yurt Haber

Servet ve Büşra’nın Mutlu Günü

3 Eylül 2022
Servet Volkan ve Büşra'nın mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Özel Büyük Umutlar Okulları Kurucusu Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Dilek Özdemir'in oğlu ve Metin ve Hatice Çay'ın biricik kı..
Gündem

Ak Parti Gaziantep Hız Kesmeden Çalışmalarına Devam Ediyor

9 Ağustos 2022
AK Parti Gaziantep çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup ÖZKEÇECİ başkanlığında;  Milletvekilleri Ahmet UZER, Mehmet ERDOĞAN, Nejat KOÇER, Derya BAKBAK, Ali ŞAHİN, Mehmet Sait KİRAZOĞLU, Müslüm Y..
Asayiş

Gaziantep’te düğün kana bulandı

26 Eylül 2021
Gaziantep’te düğün kana bulandıGaziantep’te bir düğünde çıkan kavgada kan aktı. Bir kişi hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.Olay, Şahinbey ilçesine bağlı Fırat Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre..
Asayiş

Gaziantep’te düğün kana bulandı: 1 ölü

1 Ağustos 2021
Gaziantep’te düğün kana bulandı: 1 ölüGaziantep’te maganda kurşunu yine can aldı. Düğünde rast gele silahla açılana teş sonucu bir kişi hayatını kaybetti.Olay, Gaziantep’in Nizip ilçesi Akçakese köyünde meydana geldi. Düğün sırasınd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...