Dubai etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Dubai Gulfood 2024’te Gözler Beşler Makarnada

26 Şubat 2024
Dubai’de gerçekleştirilen Uluslararası Dubai Gulfood 2024 Yiyecek İçecek Fuarına katılan Beşler Makarna fuarın en fazla ziyaretçi alan stanttı olma özelliğiyle dikkat çekerken farın başarılı geçtiğini ifade eden Beşler Makarna Yönetim Kurul..
Ekonomi

Kadooğlu Yağ Dünya Mutfağında

21 Şubat 2024
Kadooğlu Yağ, Kadoo markasıyla Dubai’de düzenlenen dünyanın en büyük yiyecek ve içecek fuarı Gulfood'a katıldı. 19 Şubat 2024 tarihinde başlayan ve beş gün sürecek olan fuarda Gaziantep Valisi Kemal Çeber Kadoo standını ziyaret ederek ülke ..
Ekonomi

Vali Çeber:Markalarımızla Gurur Duydum

20 Şubat 2024
Vali Kemal Çeber, Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarını değerlendirdi:“Markalarımızla gurur duydum”Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’nda ihracatçıları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, fuara katıla..
Ekonomi

Güneydoğulu Hububatçılar Dubai’ye Çıkarma Yapacak

17 Şubat 2024
19-23 Şubat 2024 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek olan Dubai Gulfood 2024 Uluslararası Gıda Fuarı’na Güneydoğu Anadolu Bölgesinden toplam 39 firmanın katılacağını açıklayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri..
Ekonomi

Dubai’de Gözler Türk Gıda İhracatçı Firmalarına Çevrildi

8 Kasım 2023
Güneydoğulu Hububatçılar Dubai’ye Çıkarma Yaptı. Dubai’de Gözler Türk Gıda İhracatçı Firmalarına ÇevrildiAfrika, Ortadoğu ve Uzakdoğu pazarları için en önemli gıda fuarlarından birisi olan Dubai Gulfood Manufacturing 2023'e Güneydoğu..
Ekonomi

İhracatçılardan Dubai çıkarması

3 Mart 2023
Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 39 şirketin katıldığı Dubai Gulfood 2023 Uluslararası Gıda ve Otel Ekipmanları Fuarındaki Türk stantlarına büyük ilgi gösterildi. Hedeflerinin yaraları sararken ekonomiyi tahliye ettiğini ifade eden Başkan Cela..
Ekonomi

Dubai Gulfood 2022’de Gaziantep firmaları ilgi odağı oldu

18 Şubat 2022
13-17 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye'den 182 firmanın katıldığı Dubai Gulfood 2022 sona erdi.Dubai Gulfood'un durgun geçen iki yılın ardından bu yıl yüksek katılımla geçtiğini ifade eden TİM Hububat Bakliyat Y..
Sağlık

Dubai’den geldi, HATEM’de şifa buldu

5 Ocak 2022
Dubai’de yaşayan 50 yaşındaki Habibullah Rahim ön çapraz bağ  ve menisküs yırtığı sebebiyle dizinde oluşan ağrı yaşam kalitesini çok düşürmüştü. Dizindeki ağrılardan çok şikâyetçi olan hasta ,çareyi Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde buldu...
Ekonomi

Gıda devleri Dubai’de

22 Şubat 2021
Gıda devleri Dubai'deDünya'nın gıda alanındaki en önemli fuarlarından birisi olan Dubai Gulfood 2021 kapılarını açtı. Türkiye genelinden 167, Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 26 markanın katıldığını ifade eden TİM Hububat Sektör Kurulu Baş..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...