doğalgaz etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

Derya BAKBAK Doğalgaz Müjdesini verdi

27 Nisan 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Derya BAKBAK, 14 Mayıs seçim çalışmaları dolayısıyla sahadaki mesaisine günbegün yoğunluk kazandırıyor.Bu kapsamda, her yeni bir gün farklı bir hizmet konusuyla vatandaşla bir araya gelenBAKBAK,..
Gündem

Gaziantep’e Doğalgaz Ne Zaman Verilecek

11 Şubat 2023
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep merkeze Doğalgaz’ın verilmesi için çalışmaların son derece hızlandırıldığını ve 200 kişilik ekibin şehirde çalışma yapmaya başladığını söyledi. Gaziantep’e ..
Politika

Hükümete ‘doğalgaz fiyatlarını indirin’ çağrısı

2 Şubat 2023
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, evlerde kullanılan doğalgazın birim fiyatının acilen indirilmesi için Hükümete çağrıda bulundu. Şubat ayına giriyoruz. Kış ayı bundan sonrası için çetin geçe..
Yerel Yönetimler

Doğalgaz Yardım Projesi’nden yararlanan evlere ziyaret

30 Ocak 2023
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğinde Gaziantep’te hava kalitesinin iyileştirilmesi kapsamında yürütülen doğalgaz yardım projesi kapsamında yapım işleri tamamlanan bazı evle..
Yerel Yönetimler

Araban’da Doğalgaz Alt Yapı Çalışmaları Devam Edecek

2 Aralık 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde Şubat 2022 tarihinde başlayan doğalgaz alt yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hasan Doğru, alt yapı çalışmalarının devam edeceğini söyledi.Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, bu yıl Şubat ayında..
Ekonomi

YILDIRIM: Zamlar rekabet şansı bırakmıyor

1 Haziran 2022
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım, doğalgaz ve elektrik tariflerine yapılan zamların uluslararası piyasadaki rekabet gücünü olumsuz etkileyeceğini belirtti.GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, sanayide kulla..
Politika

İrfan Kaplan’dan ‘doğalgaz kısıtlaması’ çıkışı

26 Ocak 2022
 CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, İran'ın Doğalgazı kesmesi sonucu yaşanacak kesintilerle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Bölgede ciddi bir kar yağışının olduğuna dikkat çeken Kaplan, "Doğal afet Gaziantep'i esir aldı. V..
Ekonomi

Elektrik ve doğalgaz sorunu çözülmeli

23 Ocak 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “İran’dan gelen doğalgazdaki kesinti dolayısıyla, sanayi kuruluşlarına doğalgaz ve buna bağlı olarak elektrik tedarikinde yapılacak kısıtlamaların, üretim süreçlerinde öneml..
Ekonomi

Gaziantepli sanayicinin doğalgaz zammı tedirginliği

1 Kasım 2021
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ‘Eylül ve ekim aylarında doğalgaza yapılan yüzde 15'erlik zamların üzerine kasım ayında yapılan yüzde 48'lik zam sanayimize ve üreticilerimize olumsuz yansıyacak’ dedi.Ü..
Politika

CHP milletvekili Yılmazkaya’dan doğalgaz zammı tepkisi

19 Nisan 2021
Karadeniz’de gaz bulunmasına rağmen doğalgaza 6 defa zam yapılmasını eleştiren CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “AKP hükümeti vatandaşa ha bire zam müjdesi veriyor” ifade..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...