DEVA etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

DEVA Partisi 2 yaşında

9 Mart 2022
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı kuruluşlarının 2’nci yıl dönümünü Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle kutladı.Kalabalık bir parti grubunun katıldığı törende konuşan Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, “2’nci yılımızda hem Türk..
Politika

Billboard Belediyeciliği bitmiştir

20 Ocak 2022
 DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep’te yaşanan kar sonrası meydana gelen sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.Kaya, yaşanan sorunların yerel yönetimlerin Gaziantep’i yönetemediğini açık bir şekilde ort..
Gündem

O tokat Fatma Şahin’e atılmıştır

20 Aralık 2021
 DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya 17 Aralık tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katıldığı bir programda yaşanan tokat skandalıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Kaya, tokat skandalıyla il..
Politika

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın: Gaziantep dinamik bir şehir

23 Kasım 2021
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın Gaziantep’te iki günlük ziyarette bulundu.Gaziantep DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya ve il teşkilatı ile birlikte esnaf gezisine..
Politika

DEVA Gaziantep kadınları bir arada

17 Kasım 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Gaziantep İl Kadın Politikaları ile Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “DEVA Kadınları Bir Arada” etkinliği Zümrüt Düğün Salonunda büyük bir coşku yapıl..
Ekonomi

‘Merkez Bankası faiz indirse de bindirse de sabit tutsa da boş’

23 Ekim 2021
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir’de partisinin Bayraklı ilçe kongresinde konuştu. Babacan şu ifadeleri kullandı: ‘Merkez Bankası’nın tek kolu kırık’“Merkez Bankası tek kolu kırılmış, tek kolla ..
Politika

Aslan: Özgür ve bağımsız gazeteciliği destekliyoruz

21 Ekim 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkan..
Politika

DEVA Gaziantep’ten bir günde iki etkinlik

18 Eylül 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Teşkilatı bir günde iki etkinlik yaptı. 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Gazimuhtarpaşa Şehit Yusuf Erin Caddesi’nde çöp toplayan partililer daha sonra  “DEVA Kadınları Buluşuyor” etkinliğiyle Mütercim Asım Caddesi..
Gündem

Ertuğrul Kaya’nın acı günü

26 Ağustos 2021
Ertuğrul Kaya'nın acı günüDEVA Partisi Gaziantep' İl Başkanı Ertuğrul Kaya'nın babası Remzi Kaya hayatını kaybetti. DEVA Partisi İl Başkanlığından şu açıklama yapıldı:"Gaziantep İl Başkanımız Ertuğrul Kaya’nın babası Remzi Kaya ted..
Politika

DEVA Partisi Nizip’te Kongre Heyecanı

30 Haziran 2021
DEVA Partisi Nizip’te Kongre Heyecanı Gaziantep teşkilatlarında kongre startı veren DEVA Partisi  Gaziantep Teşkilatı İslahiye Kongresi’nin ardından Nizip Kongresini de gerçekleştirdi.İnci Düğün Salonunda yapılan kongreye çok ..
Politika

DEVA Gaziantep’ten tarımsal çözüm önerileri

9 Haziran 2021
DEVA Gaziantep’ten tarımsal çözüm önerileriDEVA Partisi Gaziantep Sektörel Politikalar Başkanı Damla Gültekin Atsan parti Genel Merkezi tarafından Adana’da açıklanan Tarım Eylem Planı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.İnsana, to..
Politika

DEVA’da esnaf ziyaretleri sürüyor

17 Mart 2021
DEVA’da esnaf ziyaretleri sürüyorDEVA Partisi Gaziantep Teşkilatı halkın içerisinde yer almaya ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya ve yönetim kurulu üyeleri bu sefer de Binevler Maha..
Politika

DEVA Gaziantep’ten Kadınlar Günü Etkinliği

8 Mart 2021
DEVA Gaziantep’ten Kadınlar Günü Etkinliği DEVA Partisi Gaziantep Kadın Politikaları Başkanlığının organize ettiği etkinlikte partililer Balıklı Meydanı, Karataş, SANKOPARK önü ve Korutürk Caddesinde kadınlara karanfil..
Politika

Kaya: Gaziantep’te Elektrik Sorun Tespit ve Yatırım Koordinasyon Birimi oluşturulmalıdır

17 Şubat 2021
Kaya: Gaziantep’te Elektrik Sorun Tespit ve Yatırım Koordinasyon Birimi oluşturulmalıdır DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ert..
Politika

DEVA Gaziantep’ten liyakat vurgusu

13 Şubat 2021
DEVA Gaziantep’ten liyakat vurgusuDEVA Partisi Gaziantep İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Avukat Sabri Yağız son dönemde kamu kurumlarında ve üniversitelerde artan torpil iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Yağız, hem kamu alıml..
Politika

DEVA’dan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’e ziyaret

28 Ocak 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini, sendikanın sadece Gaziantep’le ilgili değil ulusal ve uluslararası konularla da ilgilendiğini söylediDEVA..
Politika

Ertuğrul Kaya’dan sert tepki  

27 Ocak 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, kentteki elektrik kesintilerine çözüm bulamayan sert çıktı. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...