Defa Life etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Spor

Defa Life, ALGSPOR’a desteğini sürdürüyor

4 Aralık 2021
TFF Turkcell Kadınlar Süper Liginde yeni sezonun başlamasına sayılı zaman kalırken geçmiş sezonda da Gaziantep ALGSPOR'un sağlık sponsoru olan Özel Defa Life Hastanesi sponsorluk desteğini yeni sezonda da sürdüreceklerini açıkladı.ALGSP..
Sağlık

Defa Life Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

7 Eylül 2021
Defa Life Hastanesi kadrosunu güçlendiriyorKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Şeyma Fadıloğlu Defa Life Hastanesinde hasta kabulüne başladı.1987 İzmir doğumlu olan Operatör Doktor Şeyma Fadıloğlu 2010 yılında İstanbul Üniver..
Sağlık

Defa Life’tan mühendis ve mimarlara özel indirim

9 Ağustos 2021
Defa Life’tan mühendis ve mimarlara özel indirimDefa Life Hastanesi ile TMMOB Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Arasında “İş Birliği ve Sağlık Hizmetleri Protokolü” İmzalandıTMMOB Gaziantep İl Koordina..
Gündem

Defa Life  Hastanesinden Emniyet Müdürü Başbuğ’a hayırlı olsun ziyareti

6 Ağustos 2021
Defa Life  Hastanesinden Emniyet Müdürü Başbuğ'a hayırlı olsun ziyaretiDefa life Hastanesi Yöneticileri, Gaziantep il Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Emre Başbuğ’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.Emniyet Müdürlüğünde g..
Sağlık

Kurban Bayramında yaralanmalara dikkat

17 Temmuz 2021
Kurban Bayramında yaralanmalara dikkatKurban kesimleri esnasında parmak, el, el bileği ve ön kol yaralanmaları, başta olmak üzere, baş boyun bölgesi travmalarının da dahil olduğu her türlü yaralanma görülebildiğini dile getiren Defa Lif..
Sağlık

Ramazanda beslenme önerileri

16 Nisan 2021
Ramazanda beslenme önerileriDefa Life  Hastanesi  Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen İmge Merve Söylemez,  Ramazan ayının gelmesiyle uzun süren açlık, sıcak havalar ve fiziksel aktivite düzeyinin düşmesi metabolizma hızının yavaşlaması..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...