Cumhuriyet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

ANKA Hastanesi’nde 100.yıl heyecanı

29 Ekim 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde,Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yıl heyecanı ve coşkusu yaşandı. Bayram dolayısıyla hastane koridorları Türk bayrakları ve balonlarla süslendi. Hastanede tedavi gören hastalar ziyaret edilerek, günün anısına Tür..
Gündem

SANKO Hastanesi’nde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlandı.

29 Ekim 2023
Hastane binası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılırken, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan tablo karanfillerle süslendi.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde yatarak ve ayaktan tedavi gören çocuk..
Gündem

Yarın Okullar Tatil Edildi

29 Ekim 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yarın okullar tatil edildi Okullar tatil edildi Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından 30 Ekim Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından şu if..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek:100 Yıllık Gururumuz

29 Ekim 2023
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Millet olarak, kardeşlik ortamı içerisinde, hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamızın teminatı olan Cumhuriyetimi..
Gündem

Güçyetmez:Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak yurttaşlık görevidir

29 Ekim 2023
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyetin 100. Yılını büyük bir coşku ve sevinçle kutladıklarını belirten Başkan Güçyetmez, “Cumhuriy..
Gündem

Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılında Değerlerimize Sahip Çıkmak Hepimizin Görevidir

27 Ekim 2023
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100’üncü yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri de olan Dr. Yıldırım, “Cumhuriyetimiz..
Gündem

100’üncü Yılında Cumhuriyetimiz İlk Günkü Kadar Gençtir

27 Ekim 2023
Cumhuriyetin 100’üncü yılını büyük bir heyecanla kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Güner Dağlı, “Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tam 100 yıldır dimdik ayaktadır. Cumhuriyet’imiz 100’üncü yılında da ilk günkü kadar ..
Müzik

Soprano Ceylan Balcı’dan Çok Güzel Hareket

16 Ekim 2023
Şehrimize Opera Sanatını sevdiren Soprano Ceylan Balcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bu yıl ikincisini düzenleyeceği Opera & Şan konserinin tüm gelirlerini deprem bölgesindeki müzik sınıflarının iyileştirilmesi için kullanacakları..
Gündem

Başkan Kılıç:“Fetö ve işbirlikçileri türk milletinin tokadını yemişdir”

15 Temmuz 2023
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.15 Temmuz 2016 gününün Türkiye Cumhuriyeti tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altı..
Yerel Yönetimler

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzbinler Allebenli

4 Haziran 2023
FADILOĞLU: “BİZİM İÇİN GERÇEK BAŞARI, BU”“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzbinler Allebenli” programında konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan..
Politika

“Yılgınlık yok, mutlaka kazanacağız”

17 Mayıs 2023
“Değişim isteği 28 Mayıs’ta daha güçlü şekilde sandığa yansıyacaktır”“Yılgınlık yok, mutlaka kazanacağız”CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Gökhan Çeliktürk, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ..
Eğitim

HKÜ’de “Akademik Ödül Töreni” Gerçekleştirildi

14 Aralık 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde (HKÜ), 2021 yılında üniversitenin akademik performansına en çok katkı sunan akademisyenler ödüllendirildi. Toplam 215 ödülün verildiği törende, akademisyen ve öğrencilere hitap eden HKÜ Mütevelli Heyet Baş..
Ekonomi

Altın Fiyatlarında Son Dakika

21 Kasım 2022
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın ilk işlem günü olan 21 Kasım'da vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan 21 Kasım 2022 Pazartesi günü ise dolar 18,62 TL'den işlem görüyor. Euro bu..
Sağlık

Dr. Kileci’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı 

7 Kasım 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Dr. Kileci, “Umutların tükendiği bir..
Gündem

Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Acar’dan 29 Ekim kutlama mesajı

28 Ekim 2022
“Cumhuriyeti güçlendirerek gelecek nesillere taşımak en büyük hedefimizdir” ..
Gündem

OSB Başkanı Cengiz Şimşek’ten 29 Ekim Mesajı:

28 Ekim 2022
"Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak hepimizin görevidir"Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.Milletin ..
Gündem

“Asil Milletimizin Kanlarıyla Yazdığı Kahramanlık Destanıdır”

15 Temmuz 2022
 15 Temmuz 2016 gününün Türkiye Cumhuriyeti tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “15 Temmuz destanı, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve ka..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek, “Milletimiz 15 Temmuz’da dünyaya demokrasi dersi verdi”

14 Temmuz 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 15 Temmuz 1916’da hain darbe girişimini başarılı bir şekilde püskürten milletimizin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...