Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı

23 Ocak 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin, vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını ka..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bilgin’den peş peşe asgari ücret açıklaması

7 Aralık 2022
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret konusunda önemli mesajlar geldi. TİSK Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bil..
Yerel Yönetimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’ni açtı

25 Aralık 2021
Gaziantep'in kurtuluşunun 100. Yıl etkinlikleri için şehri ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Gaziantep’e kazandırdığı ve Güneydoğu’nun en büyüğü olan Kongre ve Sanat Merkezi’nin..
Yerel Yönetimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şahinbey Belediyesi’ni övdü

5 Aralık 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yüzüncü Yılda Yüz Hayırsever" Kampanyası'nın ödül töreninde Şahinbey Belediyesi’nin hizmetlerinden övgü ile bahsetti.Gaziantep'in Fransız İşgalinden Kurtuluşu'nun 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında ..
Gündem

Vali Gül ve Şahin’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ödül

24 Ağustos 2021
Vali Gül ve Şahin’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ödülGenç Şehirler fikir ve proje yarışması Ödül töreninde Gaziantep’in ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erd..
Gündem

Aycan Yanaç Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aynı takımda yer alacak

18 Temmuz 2021
Aycan Yanaç Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aynı takımda yer alacakGaziantep ALGSPOR'un yıldız ismi Aycan Yanaç, Kıbrıs Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan “Şöhretler Karması Futbol Maçı” kadrosuna davet edildi.Cumhurbaşkanı Re..
Politika

Gaziantep Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

30 Haziran 2021
Gaziantep Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiAK Parti Gaziantep Milletvekilleri olağan Grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM’de bir araya geldiler.Olağan Grup toplantısı sonrası Cu..
Yerel Yönetimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatma Şahin’in projelerini övgüyle örnek gösterdi

9 Haziran 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatma Şahin’in projelerini övgüyle örnek gösterdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in OECD Kapsayıcı Büyüme ..
Gündem

Yasaklar bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

31 Mayıs 2021
Yasaklar bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecektir” ..
Gündem

Normalleşme ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı:

26 Mayıs 2021
Normalleşme ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı:Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD merkezli şirketlerin üst düzey yöneticilerinin iştirakiyle çevrimiçi gerçekleşen toplantıda 'Haziran ayında ülkemiz genelinde normalleşmeyi tem..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı’na eşlik etti

19 Mayıs 2021
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'na eşlik ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm yurtta aynı anda okunan İstiklal Marşı'na Çankaya Köşkü’nden eşlik etti. ..
Gündem

1 Haziran’dan sonra normalleşme nasıl olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

17 Mayıs 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında kademeli normalleşme ve salgın süreci ile ilgili açıklamalar yaptı. 1 Haziran’dan sonra normalleşme nasıl olacak? Cumhurba..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

17 Mayıs 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa iki grup halinde destek sağlanacağını, birinci gruptaki 235 ..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme sürecinin nasıl olacağını açıkladı

14 Mayıs 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarıyla bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Milletimize söz verdiğimiz şekilde Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz” dedi...
Gündem

Tam kapanma uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

12 Mayıs 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram sonrası kontrollü bir şekilde normalleşme adımları atılacağını söyledi. Tam kapanma uzayacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Ramazan Bayramı neden..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 15 gün kısmi kapanma, düşmezse daha sert tedbirler

13 Nisan 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artan korona vakalarına dur demek için kısmi kapanma kararı alındığını açıkladı. Erdoğan, 10 gün sonunda vaka sayıları düşmezse tam kapanma da dahil çok daha ağır kararlar alınacağı u..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...