Covid-19 etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

PANDEMİ SONRASINDA ARTAN PIHTILAŞMA VE İNME VAKALARI iÇiN GENETİK TEST ÖNEMLİ

21 Ağustos 2023
Trombofili, kanın normalden daha fazla pıhtılaşma eğilimi gösterdiği bir durumdur. Trombofili durumu kalıtsal (genetik) veya sonradan kazanılmış olabilir. Kalıtsal olan tipi, aile geçmişi yoluyla aktarılan genetik faktörlerden kaynaklanır. ..
Sağlık

Covid 19’da korkutan artış

25 Temmuz 2022
Milyonlarca insanın ölümüne neden olan Covid-19’un, son haftalarda hem dünyanın farklı noktalarında hem de Türkiye'de artışa geçtiğine dikkat çeken Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yeliz Karakan, hastalığı küçümse..
Sağlık

COVID-19 aşı kalp ve damar sistemine zarar verir mi?

21 Şubat 2022
“Günümüzde altta yatan sağlık sorunu olan hastalarda da COVID-19 aşısı ve daha birçok aşı uygulanmakta. Ama bu bahsedilen aşılar kalp hastalığı olan veya kardiyovasküler risk faktörleri taşıyan kişiler için güvenilir ve emin sayılabilir mi?..
Spor

Gaziantep FK’da Antalya maçı öncesi covid-19 şoku

20 Ocak 2022
Gaziantep Futbol Kulübü’nde zorlu Antalyaspor karşılaşması öncesinde korona şoku yaşandı. Teknik Direktör Erol Bulut ile futbolculardan Muhammet ile Vetrih’in korona olduğu açıklandı. Kulüten ypılan açıklamada her iki oyununun d sağlık duru..
Sağlık

Covid-19 ne zaman bitecek?

11 Ocak 2022
COVID-19 pandemisinin başlamasından bu yana her söylediği doğru çıkan Dr. Serdar Savaş son durumla ilgili açıklamalarda bulundu:“Omicron varyantının ortaya çıkışıyla salgın yeni bir boyut kazanmıştır. Omicron, Alfa ve Delta varyantların..
Gündem

Anadolu Efes’te büyük şok! 8 kişide korona çıktı

1 Ocak 2022
Anadolu Efes Basketbol Takımı'nda 7 oyuncu ve 1 teknik ekip üyesi olmak üzere toplam 8 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu.Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "31 Aralık 2021 Cuma ve 1 Oc..
Sağlık

Covid-19 geçirenler takip ediliyor

11 Aralık 2021
Covid-19 geçirenler GAÜN Hastanesi bünyesinde hizmet veren poliklinikte takip ediliyorGAÜN Hastanesi bünyesinde hizmet veren Covid-19 Sonrası İzlem Polikliniği’nde, Covid19 enfeksiyonu geçiren hastaların sağlık kontroll..
Sağlık

Grip mi, Covid-19 musunuz?

13 Ekim 2021
Grip mi yoksa COVID-19 mu olduğu konusunda endişe yaşayanlar artık Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde yapılan test ile hastalığının ne olduğunu öğrenebilecek.Bu test, hastanede yapılacağı gibi hastanenin özel aracı ile istenirse ev ve iş..
Gündem

Gaziantep Valiliği maçlara giriş şartlarını açıkladı

9 Eylül 2021
Gaziantep Valiliği maçlara giriş şartlarını açıkladıGaziantep Valiliği, müsabakalarda uygulanacak Covid-19 tedbirlerini açıkladı. Valilik, ‘Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yayımlanan “Müsabakalarda Uygulanacak Covid-19 Tedbirlerin..
Sağlık

Covıd-19 musunuz yoksa grip mi?

7 Eylül 2021
Covıd-19 musunuz yoksa grip mi?Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak, Covid-19 Pandemisi ile birlikte hastalığın tanısı için laboratuvar testlerinin büyük ön..
Eğitim

Okula giden çocuğunuzu Covıd’den koruyacak 15 altın kural

1 Eylül 2021
Okula giden çocuğunuzu Covıd’den koruyacak 15 altın kuralCovid 19 pandemi süreci ile birlikte uzun süre ara verilen yüz yüze eğitime bu hafta itibariyle başlanıyor. Bu dönemde anne baba ve öğretmenler çocukların koronavirüs ve Delta var..
Gündem

Bakan Koca açıkladı! Gaziantep Covid-19 risk haritasında renk değiştirdi

16 Ağustos 2021
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep’te 18 yaş üstü nüfusun aşılanma oranını açıkladı. Bakan Koca açıkladı! Gaziantep Covid-19 risk haritasında renk değiştirdi Bakan Koca, KONYA, NİĞDE ve G..
Sağlık

Covid-19’u Medical Park Gaziantep’te yendi

13 Ağustos 2021
Covid-19’u Medical Park Gaziantep’te yendiAteş, nefes darlığı ve solunum sıkıntısı gibi şikayetleri ile başvurduğu Medical Park Gaziantep Hastanesi’nda korona virüs teşhişi konulan 58 yaşındaki Sabri Çiftçi, ağır geçen hastalık sürecind..
Sağlık

ANKA Hastanesinden Covid-19’la mücadele eden personele teşekkür

12 Ağustos 2021
ANKA Hastanesinden Covid-19'la mücadele eden personele teşekkürGaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde sağlık personellerine COVİD-19 salgını ile mücadele sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.Ga..
Sağlık

Covid kaynaklı kalp ve damar hasarına dikkat!

28 Haziran 2021
Covid kaynaklı kalp ve damar hasarına dikkat!Covid- 19 vücuttaki tüm organ ve sistemleri ilgilendirebildiği gibi kalp- damar sağlığı üzerinde de pek çok olumsuz etkiye neden oluyor. Koronavirüs ile birlikte ve hastalık sonrasında kalp k..
Teknoloji

Covıd-19 için internette araştırma yaparken dikkat!

10 Haziran 2021
Covıd-19 için internette araştırma yaparken dikkat!Covid-19 nedeniyle yaşadığımız kaygı düzeyi yükseldikçe hastalık hakkında bilgi almak için yaptığımız internet aramaları da artıyor. Ancak sağlığımız konusunda internette yaptığımız uzu..
Sağlık

Covid’den korunmak için renkli beslenin

6 Haziran 2021
Covid’den korunmak için renkli beslenin Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger, pandemi sürecinde beslenmenin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Özger, Covid-19’dan korunmak..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...