çorba etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’in Sabah Çorbası Büyük İlgi Görüyor

16 Ocak 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrin 32 noktasında yıl boyu sıcak çorba ikramında bulunuyor. Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi olan çorba ikramları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.Büyükşehir belediyesinin hastanelerde, organize..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi 21 Noktada Depremzedelerin İçini Isıtıyor

27 Şubat 2023
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremden etkilenen iller arasında olan Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.Depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek adına gece gündüz çalışmaya d..
Yerel Yönetimler

Gaziantep’te çorba çeşmesi sayısı artırılıyor

23 Şubat 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, 26 noktadan sürdürdüğü sabah çorba ikramı hizmeti sürüyor. Büyükşehir yeni kuracağı 15 nokta ile günlük ikram kapasitesini 22 bin kişiye çıkaracak.7 gün 24 saat aralıksız hizmet veren Büyükşehir Bele..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesinden içinizi ısıtan hizmet

24 Ocak 2022
Şahinbey Belediyesi, etkili olan kar yağışı sonrasında soğuyan havalarda çorba evlerinde vatandaşlara çorba ikramında bulunarak içleri ısıtan bir hizmet sundu.Yoğun kar yağışı sonrasında soğuyan havalarda Şahinbey Belediyesi öğrencilere..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin çorba ikram etti

22 Ekim 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin farklı noktalarında kurulan çorba çeşmeleri ve dağıtım noktalarına giderek vatandaşlara çorba dağıttı, sohbet etti.Çalışmaları ile Gazi şehirlilerin günün her saatinde yanında ol..
Yerel Yönetimler

Her gün 8.500 kişiye çorba

28 Eylül 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sabahın erken saatlerinde işlerine ve okullarına giden vatandaşlara ve öğrencilerle çorba dağıtım noktasında bir araya gelerek sohbet etti. ..
Yerel Yönetimler

Polislere çorba

24 Ocak 2021
Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamasında soğuk havada görev yapan emniyet güçlerine hoş bir sürpriz yapıldı. Şahinbey Belediyesi ekipleri denetimlerde olan polis noktalarına ellerinde tepsilerle giderek çorba ikram..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...